pientä pintaremonttia

Periaatteessa nyt ei ole kyllä kyseessä pintaremontista, vaan periaatteessa vaan pöydän ja tuolien vaihdosta. Mutta pientä pintaremonttia kuulostaa paremmalta kuin ”hei vaihdoin pöydän ja tuolit, jee!”

Anyhoo. Vähän taustatietoa – asun ihan megaisossa palatsissa – ihan kokonaiset 21 neliötä! (Oumaigaad, its HUGE! Eiku..) Eli se on todella haasteellinen sisustaa, mutta Laura Been kanssa tehtiin aika hyvää duunia silloin kun pistettiin se kuntoon, eikö vain? (Siitäkin jo melkein vuosi!) No – mä rakastan baaripöytiä, joten kun löysin IKEAsta halvalla baaripöydän ostin sen sekunnin miettimisen jälkeen. Mutta faktaahan se on, että tuo pöytä on liian pieni, esim opiskeluun. Tai syömiseen. Tai ihan mihin vaan.

vanhapöytä

Joten se onkin suurimmaksi osaksi toiminut.. jonkinlaisena .. alttarina :D Siihen mahtuu just ja just mun hedelmäkori, muutama hassu kynttilä, Soda Streamer ja no – kirjapino. Kirjojen aavaaminen – se voikin sitten olla vähän haasteellisempaa. Eli periaatteessa mulla ei ollut mitään paikkaa missä opiskella kämpässä. Tai oli, sänky – mutta kaikki, jotka on joskus opiskellut – ihan mitä vaan – sängyssä, tietää miten se loppuu… (zzZZZzz..)

vanhapöytä2

Sitten muistin, että kun Laura R ja Joonas muuttivat takaisin Suomeen sain heiltä ruokapöydän plus tuolit, koska he eivät saaneet niitä muuttokuormaan mukaan. Luulin tosin, että se olisi aivan liian massiivinen mun kämppään, joten vein ne kellariin muuttoa odottamaan. Kunnes mun nukahtelu opiskellessa alkoi ottaa päähän. Mittasin vähän mittanauhalla, juoksin kellariin mittaamaan pöydän ja OOOH SE SOPII SITTENKIN!

Kas näin:
uusipöytä2  Vähän joutuu kyllä pöytää siirtää jollain tavalla, jos sattuisi tulemaan kolme kaveria syömään..Tai sitten joku saa istua sohvalla höhö. Tosin tuo seinä tuossa on sairaan tylsä tuollaisena (tapetti on ihan sairaan rumaa.. tässä sitä ei näe, mutta se on niinkkun.. kusen keltaista ja marmoroitua.. YÖK..), niin aion löytää siihen jotain kivoja kuvia, julisteita tai ehkä jopa taulun. Tai sitten teen itse jonkun taulun – kerrankin itselleni. Esim tällaisen.

studyingislikestudentanddyingputtogether

Ja tilaa on vaikka hurumykke opiskeluun, ja voin jopa kerrankin pitää tietokonetta pöydällä surffatessa. Istuin eilen ja opiskelin neljä tuntia putkeen! Se on jo aikamoinen saavutus, multa siis.

wonderland

Kynttilöillekkin on tilaa! ♥ (Tosin haha, kun näitä kuvia otin – niin hahah – meinasin istua sohvapöydällä olevan kynttilän päälle. Pehvaa alkoi kummasti yhtäkkiä polttaa :’) No onneksi ei housut palannut, tai siis minä. Tai niin.. hmm olkaa hei lapsokaiset varovaisia kynttilöiden kanssa! Ei kannata varsinkaan istua niiden päälle!)

pögät

Mutta kaikkein tärkeintä: Minulla on vihdoinkin tuoleja, joille voin riipustaa vaatteita :D (Olen NIIIN kaivannut tätä! Ehkä en käytä enää lattiaa vaakatasoisena vaatehuoneena.. )

Olen jo niin tykästynyt tähän kämppään, etten tiedä haluanko koskaan muuttaa. Tää on niin mun koti, täällä on hyvä olla. Mitä nyt hermot välillä menee, kun ei ole tilaa tai keittiötä. Mutta viihdyn kuitenkin.

Mitä mieltä olette?

3 vastausta artikkeliin “pientä pintaremonttia

    1. Niin, no vähän katsos hedelmä-sacrificea jumalille, kukkia, kynttilöitä, you name it. Ainoastaan kuva (uhrista) puuttuu :D

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.