kirje menneisyydestä

Pari päivää sitten sähköpostiini tipahti kerrankin jotain kivaa (e-laskujen ja tarjousten sijaan..) Sähköposti meni about näin:

”Dear Future Mary,
Toivottavasti voit hyvin, paremmin kuin tänään. Toivottavasti elämä hymyilee. Toivottavasti et edelleenkään syö karkkia (I.. we.. wish..) ja että olet jatkanut treenaamista ja että olet vihdoinkin sinut itsesi kanssa – olet sen arvoinen!

Toivottavasti olet tavannut jonkun uuden. Että olet onnellinen. Että sinulla oli aivan sairaan hauskat 30-vee pippalot. Ja – tottakai – että olet maailmankuuluisa bloggaaja.

Nyt vaan kirjoittamaan uutta kirjettä jonnekkin kauemmas tulevaisuuten.

Peace out.

Past Mary, kirjoittettu 12.9.2012.”

Hah! Olin aivan täysin unohtanut, että vuosi sitten löysin jostain www-stä futureme.orgin, josta voi lähettää tulevaisuuteen sähköpostia. Siis kirjoitat s-postin ja se lähetetään sinä päivänä, kun sen haluat lähettää. Vaikkapa viidenkymmenen vuoden päästä!

Ensinnäkin, piristi päivää kyllä mukavasti, haha. Vaikka itse olinkin sen lähettänyt.

Toiseksi. En tiedä, kuinka moni teistä luki blogia vuosi sitten, mutta voin sanoa, että olin aika pohjalla silloin. Kaikki tappelut ja ongelmat sen yhen kanssa (exän siis) etc. Tänä päivänä melkein kaikki, jota itselleni tulevaisuudessa toivoin (kirjeessä siis) pitää paikkaansa. Olen onnellisempi. Olen sinut itseni kanssa (ainakin suurimmaksi osaksi.) Mulla oli ihan törkeän hauskat 30-vee pippalot. En ole tavannut uutta tyyppiä, mutta niinkun Laura Bee sen sanoi ”olen tavannut useita uusia tyyppejä..” :D Tosin syön karkkia silloin tällöin (en nyt dietin aikana.. paitsi tankkauspäivänä.) ja treenaan edelleenkin, mutta parastahan on kuitenkin se, etten pode mitään omatunnonkriisejä, jos mätän pussillisen karkkia naamaani. Tuosta bloggausjutusta voidaan sitten olla eri mieltä. Jos multa kysytään olen maailman parhaita ja ehdottomasti hauskin – hirvittävän moni ei sitä vielä ole huomannut. Höhö.

Iso kiitos tälle muutokselle kuuluu tietenkin ehkä maailman parhaimmille ystäville, perheelle ja teitenkin teille – Ihmemaan ihmejengistä! Ootte ihania! ♥

Nyt aion kirjoittaa uuden sähköpostin!

Mitä te kirjoittaisitte itsellenne tulevaisuuteen? :)

4 vastausta artikkeliin “kirje menneisyydestä

  1. Hauska! Oon miettinyt, että kirjoittaisin ihan paperikirjeen itselleni johonkin 20 vuoden päähän. Jotenkin en luota, että meili tulisi perille.

    Tykkää

    1. Ooh olisi vähän hieno kirjoittaa paperikirje. Mutta mä varmaan hukkaisin sen matkan varrella. Nii tuo meili voi olla vähän epästabiili.. 20 vuoden päästä ei ehkä edes ole meiliä! :O

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.