maailman parasta treenimusiikkia x2

Olen huomannut, että tarvitsen kaksi eri treenimusalistaa. Koska no, jotkut treenipäivät, kuten esim maanantai, on yleensä perseestä. Siksi tarvitsen vähän rankempaa musiikkia niille päiville. Joten tein uuden listan (ja samalla siirsin sinne rokkibiisit vanhasta listasta), joka on enemmän rokrok ja metallivaikutteinen – The Gods Hate Me.

Sieltä löytyy esimerkiksi vähän tällaista:Sitten meillä on se mun vanha kunnon dunkadunka-lista, Push it to the limit, jossa on paljon musiikkia Les Mills-tunneilta (+ muutama oma lisäys) esimerkiksi tällaista:Mikä on tällä hetkellä sun lempparitreenibiisi? Kumpi lista on parempi?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.