stadium outlet on kyllä paras naapuri ikinä

Olin aamulenkillä joskus todella aikasin (koska tottakai vapaapäivänä pitää herätä ihan sika-aikasin.. nnnggggh) ja huomasin, että tänään mun lemppari-secondhandkauppa oli auki. Joten kävelin supervauhtia kotiin, söin aamupalan, hyppäsin pyörän selkään ja menin takaisin, kun se aukesi. Mikä pettymys, kun en löytänyt yhtään mitään. Joten pyöräilin kotiapäin takasin melkein saman tien.

No siinä matkan varrella, melkein mun naapurissa, on Stadium Outlet. Joten menin sitten sinne kurkkaamaan olisiko mitään kivaa tällä kertaa (rahatilanteen takia en ole ollut sielä todella pitkään aikaan). Voi ikävä kyllä löysin vaikka mitä kivaa. Ja ostin sieltä sitten Shock Absorberin urheilurintsikat ja Kapan tennarit alle 600 kruunua. Lompakkoni kiittää (sarkasmia, huom). Eli se on joku 65 euroo noin öpäyt. Joka ikinen kerta sama juttu. Jotain on aina pakko ostaa, haha.

Toivottavasti noi Shock Absorberit nyt sit on niin hyvät kun mitä porukka sanoo! Hitto kun noita urheilurintsikoita pitää olla niin helvetin monta, kun ei jaksa joka päivä pesutupaa mennä riehumaan. Hei te liikuntanörttimuijat, minkä merkkisiä toppeja te käytätte tai mistä ostatte ne yleensä?

IMG_20130907_150641

Muuten olin hengailemassa yliopiston kirjastossa vähän. Lauantaina (!!). Onneksi tarkistin aukioloajat eilen, muuten olisin mennyt sinne tänään kasilta istumaan, kun kirjasto avasi ovet vasta yhdeltätoista. Huomaatteko, kerrankin opin virheistäni!

Ihanaa lauantaita kaikille, minä lähden takaisin pyöräilemään TinAn luokse, sitten jatkan opiskelua ja illalla aion katsoa Iron Man 3 – V-I-H-D-O-I-N-K-I-N! Ja yöllä ajattelin sitten, toivottavasti, nähdä mukavia unia Robert Downey Jr:istä. Grrr. Mitä te aiotte tehdä?

4 vastausta artikkeliin “stadium outlet on kyllä paras naapuri ikinä

  1. mä käytän shock absorbereita jotka on ihan ykköset, niissäkin vaan on paljon eri tukivaihtoehtoja joten vähän kannattaa niitä katella. ratsastus + f-kuppi = TÄYDET TUET tai kuolema. tarvisin kyl uudet, voisko se sun naapurin outletti muuttaa munkin naapuriin? netistä saa kyl paljo halvemmalla ku suomesta, mut ei mulla olis oikeen niitäkään rahoja. ja mun kaveri osti huutonetistä uutena yhdet jotka diilas mulle kun ei sopinutkaa sille, pitäs varmaan ettiä sieltäkin.

    Tykkää

    1. Joo on kyl hirveen hintaset noi Shock Absorberit, mut kai ne sit kans kestää.. vai vai vai? Meinasin jo Suomesta ostaa mutta jätin sitte kun oli niin kalliit ja ostin Ginasta paaaljon halvemmat.. Noi oli kai sitä toka tukevimmat.. en tiiä, mutta tosi naftit kyllä oli.. Voin joo kelata, että ratsastuksessa pakko olla hyvä tuki O_o hehe laita stadiumille sähköpostia, et joku niiden MUISTA outleteista muuttaa sun naapuriin? Oisko jotai? :DD

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.