peruskoulutraumoja

Meillä on huomenna koulussa voimistelua. VOIMISTELUA. Toistan VOIMISTELUAAA!

stewieMulle tulee ihan pakostakin mieleen ala- ja yläasteen liikuntatunnit. Ne oli ihan siedettäviä, kunhan ei ollut voimistelua tai pesäpalloa. Tai korkeushyppyä. Tai suunnistusta. Mutta pahimmat oli voimistelu ja pesäpallo, pthyi! Mitä, jos ne pakottaa mut kiipeämään sitä naurua pitkin? En ole koskaan päässyt edes puolta metriä korkeammalle, ja nyt ne nolaa mut uudestaan, 20 vuotta myöhemmin yhyhyyy. Ja sinne on pakko mennä. Koska se on pakollinen osa kurssia.

Tästäkö se alamäki alkaa?

Mitä te muistatte peruskoulun liikunnantunneilta?

Hei, arvontaa on jäljellä vielä pari tuntia (kolme – mennään Svedulandian ajassa täällä..) Nyt voin laittaa tähän pientä spoileria, että se sisältää vähän dinosauruksia, vähän hyvää, vähän terveellistä, vähän värikästä, vähän meikkiä ja biljoona yläfemmaa – en edes muista, mitä kaikkea sinne survoin! Eli vielä ehtii! Hop hop!

4 vastausta artikkeliin “peruskoulutraumoja

 1. Peruskoulun liikuntatunnit oli jotain.. kamalaa. Ja varsinkin noi voimistelut! ”Kyllä nyt kaikkien pitäisi osata tehdä kärrynpyörä ja seisoa käsillään!” sanoi opettaja. Lisäksi pakolliset uintiviikot ja hiihtokilpailut ja mitäs muuta.. Yläasteella oli sit mukavaa kun oli luistelua ja mulla oli luokan ainoana tyttönä hokkarit ni ei tarttenu mitään tylsiä piruetteja tehdä :D Mutta joo, en kaipaa kyl peruskoulun liikuntatunteja, enkä kyl lukionkaan sen puolen.. (Lukion liikuntatuntien takia en mm. tykkää ollenkaan intervallijuoksusta)

  Tykkää

  1. Voi luoja, HIIHTOA??? Onneksi meillä ei sentää sitä ollut :D Olisin varmaan saanut itkupotkuraivarit! Mä en edes muista lukion liikuntaa.. Olisikohan ollut niin etten koskan tuota noin, ollut paikalla haha. Mä muistan vaan että piti olla kypärä päällä luistellessa, ja se oli niiiiiin noloa, siis ala-asteella :P

   Tykkää

 2. Ikuinen inho pallopelejä kohtaa syntyi peruskoulussa. Pesäpallo varsinkin oli ihan kamalaa ja sitä pelattiin ihan liikaa. Polttopallo oli toinen inhokki, mutta nyt yllätin itseni ja menin ihan vapaaehtoisesti kokeilemaan SATSin uutta Dodgeball-tuntia ja arvaas mitä, se oli ihan kivaa! Suosittelen lämpimästi, että valkkaa yhden lajin, josta koululiikunta on jättänyt traumat, ja antaa sille uuden mahiksen. Sitä voi yllättyä positiivisesti.

  Tsemppiä siihen voimisteluun!

  Tykkää

  1. Joo siis todellakin pesäpallo on aivan karseeta, meilläkin oli sitä hirveesti, ja varsinkin kun vaihdoin ruotsinkielisestä suomenkieliseen kouluun siitä tuli vielä ihan sairaan vakavaa siitä pelaamisesta niin sai kyllä ikuiset traumat. Sulla on muuten aika hyvä pointti, pitäisi todella mennä testaamaan jotain kouluinhokkia.. (ei kuitenkaan pesäpalloa ja onneksi sitä ei edes pelata Ruotsissa :D )

   Toi voimistelu ei sitten ollutkaan sitä meidän voimistelua.. vaan öpäyt 1800-voimistelua – ja se oli ihan sairaan kivaa, tai siis oli hauska tunti :D Eli ehkä mä tässä joku kaunis päivä testaan ihan kunnon välinevoimistelua.. jos on pokkaa haha.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.