”artoo, will you remember.. to wake me up in time?”

*** Postaus toteutettu yhteistyössä Alphageekin kanssa***

Kun on kyse heräämisestä, herään todella helposti, jos on pakko. Ette varmaan tätä minusta uskoisi, koska munaan kaiken – ihan aina. Snoozea en ole muuten koskaan käyttänyt. Sitäkään ette uskonneet. Olen todella harvoin nukkunut pommiin jostakin tärkeästä tapaamisesta, tai töistä. Itseasiassa, tämä on tapahtunut koko elämäni aikana ehkä viisi kertaa. Uskokaa tai älkää. Mutta kun on kyse luennoista olen aika huono heräämään, koska no, luennoille ei ole pakko mennä. Joten se on ihan sama, herääkö ajoissa vai ei (toivottavasti asia muuttuisi.. mutta no.. tiedättehän mitä vanhoista koirista ja uusista tempuista sanotaan? Eikun venttaas.. ) Tämän uskoitte, eikö vain?

Kun aikoinaan muutin Ruotsiin, faijan mielestä oli hyvä, että mulla on mukana kunnon herätyskello, jotta (kröhöm) heräisin ajoissa luennoille. Joten mentiin sitten faijan kanssa Stockmannin kello-osastolle (miten niin tyypillisiä suomenruotsalaisia ja pappa betalar? En ymmärrä.. jättehejsan!) ja faija pyysi kassatädiltä ”herätyskelloa, josta lähtee maailman kamalin ääni, jotta tyttäreni heräisi luennoille.” Ja kas kummaa, löydettiin sellainen kauhistus, jonka kuskasin sitten mukaani Ruotsiin.

Käytin kelloa ehkä noin.. viikon. Koska herätysääni oli niin karsea, että kun se lähti ulvoamaan aamulla heräsin niin vihaisena, että koko päivä oli heti pilalla. Ei niin kamalia herätyskelloja saa olla! Siis jotka pilaavat heräämisen heti ensimmäisen nanosekunnin aikana.

Sen jälkeen olen käyttänyt kännykkääni herätyksenä, mutta se onkin alkanut temppuilemaan sillä tavalla, että se soi tasan yhden kerran – ja sitten ääni kuolee. Olen muuten missannut sen herätyksen pari kertaa (vaikka kännykkä onkin korvani vieressä huutamassa – koko yön.. miten niin riippuvainen tekniikasta? En taaskaan ymmärrä..)

r2d2alarmclock

JOTEN – ja nyt vihdoinkin asiaan – tässä kohtaan pelastukseksi ryntäsi Alphageek yhteistyön merkeissä (siis ihan upouusi (tai heinäkuussa avattu) nörttitavaraa myyvä nettikauppa.. eli pure awesomeness!) Sain testata heidän palveluaan ja valita testiuhriksi parit tuotteet. Ja sieltä bongasin R2D2-herätyskellon – jonka herätysääni on artoon tyypillinen piippaus! Oujee oli pakko valita just se, koska hei, kuka nyt ei artoosta tykkää. Ja siten voisin heittää pois tuon faijan hankkiman kammotuksen (sori faija!) Artoo on niin ihana ja symppis. Lisäksi se projisoi herätyskellon vaikkapa seinään tai kattoon (tai just siihen kohtaan minnepäin ensimmäisenä aamulla katsot, ja saat heti ensimmäisenä nähdä, mihin kukonpieremän aikaan heräät..)

artooclock

Joo tiedän, 11:30 ei ole – tuota noin –  kukonpieremän aikaan.. Enkä edes tuohon aikaan herännyt, vaan se oli se hetki, jolloin jaksoin hakea kellon postista eh eh.

r2d2alarmclock1

Olen muuten ihan salevarma, että nyt en taatusti herää ärsyyntyneenä enää koskaan (voihan sitä aina yrittää olla positiivinen, hei.) koska artoo on aivan sairaan siisti ja ihana. Nyt varmaan ne aamuiset lenkitkin taas alkavat maistumaan, kun saa noin hienon herätyksen! Pidetään peukkuja! Voin näin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että tänä aamuna kyllä sain pienen sydärin kun kello lähti käyntiin.. koska olin laittanut kellon tuohon pään yläpuolelle ja se ääni ei ole ihan hiljaisimmasta päästä.. Mutta iloisena heräsin kuitenkin haha.. Kysykää uudestaan mun mielipidettä tuosta herätyksestä muutaman kuukauden päästä..

unicornsprinkles

Sen lisäksi valitsin tällaisen yksisarvismaustepurkin (sanahirviö.) Sinne sisälle voi laittaa strösseliä! Eikö olekin ihan mainio? :’) Tosin itse testaamisen munasin sillä tavalla, että unohdin ensinnäkin ostaa kaupasta strösseliä – ja sitten muistinkin, etten saa syödä vielä sokeria dietin aikana. Joten pistin sen tuohon ikkunalaudalla hengailemaan, kunnes saan syödä sokeria. Meinasin tosin ensin täyttää sen kanelilla, mutta se olisi vaan näyttänyt siltä, kun se olisi kakannut. Ja kaikkihan hei tietää, että yksisarviset kakkaa glitteriä! (Tai strösseliä..) Mutta kun dietti on ohitse, sitten aion pitää strösselibileet, aivan varmasti!

Miten te hei heräätte, vihaatteko aamuja? Oletteko aamuvirkkuja vai rakastatteko snoozea? Ja hei, kenellä on kuulein herätyskello? Niin ja eikö se nyt vaan ole niin, että yksisarviset on ihan kaikista cooleimpia?

PS. En hyödy rahallisesti, jos klikkaatte linkkejä. Eli klikatkaa pois kuinka paljon haluatte. Jos ette luota minuun.. niin alan itkemään. Niin ja hei, varokaa noita kuvia. Niitäkin klikkaamalla pääsette Alphageekin sivuille. Ooämgee!

PPS. Olen muuten aivan täpinöissäni siitä, että nyt Suomestakin löytyy nörttikauppa netistä! Ennen olen selannut noita jenkkien nörttikauppoja, mutta tilaaminen on aina kaatunut kaikkiin tullijuttuihin ja siihen, että lähetyskulut on ihan perseestä. Enemmän nördekamaa kansalle! Woop!

PPPS. Seuraavaksi haluaisin tällaisen hengailemaan mun kanssa täällä kun opiskelen:

Mistäköhän niitä saisi?

PPPPS. Sori sairaan pitkä postaus. Pus moi, nyt luennolle!

8 vastausta artikkeliin “”artoo, will you remember.. to wake me up in time?”

 1. Oooooh, vaudevou miten SIISTI! :D

  Mullekin pitäis olla joku vastaava, oon hiton huono heräämään ja aina kiukkuinen aamuisin. Niin ja torkutan aina vähintään vartin, mielellään puoli tuntia. Säädän herätyksenkin aina niin että on torkkuvara :P

  Tykkää

  1. Hahah..! En muute tiedä onko tuossa torkkua, en tarkistanut. Mutta kieltämättä siisti on :D

   Mä oon yleensä kiukkunen kunnes saan kahvini tosin :D – okei yleensä olen kiukkunen koko päivän höhhö.

   Tykkää

 2. Ihana Artoo. Mieki haluan! Tai sitten vaihtoehtoisesti Dalek-herätyskello! Tai Tardis.. Dalek löytyis tuolta kaupasta, tarkistin. Ja kaikkee muutakin kivaa löytyy sieltä. Onneksi oon köyhä niin ei voi ostaa sieltä mitään.

  Ja mulla kännykkään on asetettuna 2 eri herätystä! Se toka herättää sopivan torkkuhetken päästä jos ei siihen ekaan (jaksa) herää. Ja herätysäänenä Walking Deadin tunnari.

  Tykkää

  1. Eiks nii, sielt löyty vaikka mitä… Pistä joululahjatoiveeksi joulupukille? :DDD Mä ainakin aion laatia oiiiikeen pitkän listan..

   HHAHAH Waking dead? Toi on kyllä paras jonka olen kuullut muutaamaan päivään :’D Joo mäki saan kaks herätystä, mutku se tosiaan herättää vaan sen 2 sekunnin ajan niin sen kyllä missaa… :/

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s