jos se tunaroiminen ei nyt lopu, se saa luvan jatkua..

Eilinen pieni.. megafail-päivä jätti jälkensä tällekkin päivälle. Koska luulin olevani koulussa koko maanantain, otin tiistai-illalle duunia, koska päivällä ei pitänyt olla koulua. Joten, koska nyt menikin niin, että eilen ei ollut tiistai, vaan maanantai, niin enpäs ollutkaan vapaalla tänään. Joten edessä oli koko päivä koulussa kasista viiteen ja sieltä heti töihin. Ja minä kun vähän lupasin itselleni, etten tee näitä tappopäiviä enää, koska – no, ne on ihan vitusta.

Mulla oli kaksi mega-ateriaa mukana, sekä kahden välipalat – koska dietti juu nou. Plus pari hedelmää ja siis – luoja – ihan oikeasti pussillinen ruokaa mukana koulussa (plus noin 10 kg kirjoja, jotka laitoin koulun kirjakauppaan myyntiin… onneks treenaan – kai.) Siis niin hyvin valmistautunut päivään.. mutta tajusin, kun kaivoin laukusta raejuustoa, että olin unohtanut kaikki aterimet kotiin. No siinäs sitten söin raejuustoa sellaisella kahvitikulla (tiedättekö sellainen kapea pieni puujuttu, jolla sekoitetaan sokeri kahvikupissa.. to go? No anyhoo.) ja kuolasin puolet syliin, ja lounaan söin sormin. Ja unohdin juoda vettä ihan kokonaan koko päivän aikana, joten sain kivan pääsäryn.

Niin ja hei ei unohdeta sitä, että kun mentiin katsomaan meidän labroja ja mitä sieltä löytää ja maikat kertoivat, että tulemme oppimaan analysoimaan verta, sekä ottaa hemoglobiinikokeita, meinasin pyörtyä. Siis oikeasti. En voi sietää sitä, kun multa otetaan minkäänlaisia verikokeita, ja nyt mun pitää tehdä sitä muille. Ja sitten alkoivat vielä puhumaan lihaskudosnäytteiden ottamisesta.. silloin tuli ryynit suuhun ja aloin mielessäni laulaa My Little Pony-tunnaria (se on mun sellainen feelgood-biisi.. hyvä paikka, jos maailma on liian pelottava, juunou?)

Mutta muuten oli aivan sairaan mielenkiintoinen päivä! (Vaikka just nyt haluaisin ihan oikeasti vaan kaatua sänkyyn ja nukkua biljoona vuotta.) Olen AIVAN innoissani ja täpinöissäni uudesta koulutuksesta. Ai mikä koulutus? No liikunnanohjaajakoulutus, kai se on sen niminen suomeksi. Yeah! Tällä kertaa kyllä tuntuu siltä, kun olen oikeassa paikassa, eikä sellaista ”mitä vittua mä teen täällä, voiko joku pliis vetää mut hirteen, fml”-fiilistä…

Jess eli kohta en enää luule osaavani näitä terveyshommeleita, vaan tiedän luulevani osaavani.. nyt meni kyllä liian monimutkaiseksi..

Hyvää yötä tai kivaa keskiviikkoa! Kohta on jo viikonloppu jee!

Ja koska kuvaton postaus on tylsä niin.. vähän Ryan Goslingia motivaatioksi.

ryan-gosling

PS. Kaikki fellow geeksit, kohta on blogiin tulossa jotain sairaan siistii nördeilyä! Kandee tulla takaisin vielä tämän viikon aikana!

10 vastausta artikkeliin “jos se tunaroiminen ei nyt lopu, se saa luvan jatkua..

 1. Säädön määrä on vakio. Kerropas hei jossain vaiheessa lisää tosta uudesta pääaineesta(?)! Kuinka laaja setti se on?

  Tykkää

  1. Haha, niin on. Joo kunhan saan itse vähän paremman käsityksen siitä mitä koulutus sisältää :D Toistaiseski tiedän sen, että se kestää kolme vuotta. Ja siihen kuuluu ihan kaikkea urheiluhistoriasta (mitä me aloitettiin nyt) fysiologiaan ja anatomiaan, urheilupsykologiaa ja sellaista. Tosin hirveän vähän ravitsemusoppia, pelkästään yksi kurssi. Jos hablaat svenskaa voit muuten tuosta lukea lisää :) http://www.oru.se/Utbildning/Program/1314/?pid=234

   Tykkää

 2. mulla saattais mennä huulet valkoseksi jos pitäisi kuunnella jotain urheiluvammaluentoja. en kestä yhtään kuunnella sellasia tarinoita, yhh. ei mua niinkään veri ällötä mutta yyh jos jotain murtuma-asioita pitäs käsitellä, ajatuski kuristaa kurkkua.

  Tykkää

  1. Pidetään nyt peukkuja, että tää on ihan oikeasti se oikea mun juttu.. kun näitä on ollut muutama aiemminkin höhöö :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.