kynttilöitä, litroittain teetä ja leffoja – sekä yksi kirjoitusvirhe

Olen vähän sairastellut tässä kahtena päivänä ja pakostakin joutunut ottamaan vähän iisimmin. Eli istua koko päivän sängyssä katsoen leffoja ja sarjoja. Joka on muuten yllättävän vaikeaa, kun on tottunut siihen, että juoksee sinne sun tänne koko ajan. Kai tämä on nyt sitä klassista, pakollista rauhottumista, kun kroppa ei enää kestä kaikkea riehumista?

Kuitenkin. Ollut ihan mukavat pari päivää. Sillä..

kynttiläSyksy tekee tuloaan, illat ovat kirpsakoita ja pimeitä – eli kynttilät esiin! Niitä onkin sitten joka paikassa, koska kynttilät on ♥.

vaderstormtrooperxstitch

Sain peukalon perseestä poies vihdoinkin ja olen pitkästä aikaa tehnyt vähän ristipistoja. Esim Darth Vaderin ja Stormtroopperin. Ja sitten aloitin tekee kaverille vähän isompaa juttua lahjajksi samalla, kun katsoin The Hobbitin (Voi kuinka ihana se on! Kohta tulee hei kakkososa! IIIK!) ja sitten multa loppui musta lanka. Lisää saan vasta maanantaina. Höh!

moominteaOlen myös juonut törkeän paljon teetä. Ja varsinkin Nordqvistin teetä, jota raahasin taas Suomesta kotiin vaikka kuinka paljon, okei no pari pakettia. Olen myös (edelleenkin) täysin ihastunut harmaaseen kynsilakkaan ja itseasiassa jaksanut pitkästä aikaa lakata kynnet värillisellä kynsilakalla! Tämä sävy on Maybellinen Cloudy Grey. Joka on muuten yllättävän kauan pysynyt kynsissä ilman lohkeamista tai mitään! Jei!

Mutta pari tällaista leppoisaa päivää/iltaa minulla on ollut.

väärinkirjoitettuTosin leppoisuus kyllä loppui seinään, kun huomasin teepussista kirjoitusvirheen! Omg, elämä paskana sekunnissa ja silmät nyki voimakkaasti (molemmat!) – Tuossa pitäisi joko lukea UnderbarA du – tai du är underbar – siis jos siinä pitäisi lukea Olet ihana (joka on muuten ihana nimi teelle!) Ei noin. Yhyy! Terv kielioppinatsi Ruotsista hei.

(Tuo oli muuten liioittelua, ei elämäni mennyt ollenkaan pilalle.. Niin ja en muuten osaa kielioppia.. En varsinkaan suomeksi. Mutta senhän te kaikki jo tiesittekin :D)

Viikonloppu näyttää menevän samoissa merkeissä (tosin sunnuntaina olen töissä). Mitä kivaa te aiotte tehdä viikonloppuna? Anyhoo, ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua kaikille!

4 vastausta artikkeliin “kynttilöitä, litroittain teetä ja leffoja – sekä yksi kirjoitusvirhe

  1. kielioppinatseilu ftw! ja tee. ja mä oon tehny viikonloppuna aika monta asiaa vaikka koko ajan tuntuu että booooriiiingg.
    ja mäki haluaisin antaa ylävitoset noille seuraavan tekstin äidille ja tyttärelle.

    Tykkää

    1. Välillä se on sellaista. Mä en edes muista mitä olen tehnyt viikonlopun aikana? En kai mitään, jos en kerta muista :D

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.