puuro + suola = ♥

Vuosikausia (vuosikymmeniä lähinnä…) olen vihannut puuron makua ja peittänyt sitä vaikka millä tavaralla. Hedelmiä, marjoja, hilloa, kaakaota, kanelia jne. Ja tästähän syntyi minulle elämää suurempi ongelma, kun dietissä ei saa laittaa puuroon mitään kivaa.

EI MITÄÄN KIVAA PUURON PÄÄLLE!

Sain jo heti ensimmäisenä päivänä itkupotkuraivarit ja olin jo lopettamassa diettiä. Kaksi viikkoa minulla kesti todella kauan saada aamupuuro syötyä – vaikka oli kuinka nälkä. Ja todella kauan on siis lähemmäs 15 minuuttia –  siis lopultahan puuro on ihan kylmää ja vielä kamalempaa. Koska puuro nyt vaan on niin ällöttävää.

Sitten sain ongelmia suolan syömisen kanssa. Olen välttänyt suolaa varmaan koko aikuisikäni.. kunnes luin tässä jonkin lehtijutun keväällä ja aloin lisäämään pikkuhiljaa vähän suolaa ruokaani. Tosin dietin aikana on aika huima määrä suolaa mitä pitää syödä ja se on tuottanut mulle ongelmia. Joten laitoin puuron sekaan pikkaisen suolaa ja…:

oooOh mama! Mikä herääminen! Hirveestä kurasta tulikin aivan sairaan hyvää! (Tai sitten aivoni ovat saaneet pahemman kolhun dietistä ja vaan yrittävät selittää vatsalleni, että puuro voi mukamas olla ihan sairaan hyvää ilman mitään kivaa siinä päällä. Mistä sitä tietää?)

Miten te syötte mieluiten puuronne? Vai syöttekö sitä ollenkaan?

9 vastausta artikkeliin “puuro + suola = ♥

 1. Siis puuroonhan kuuluu laittaa ripsaus suolaa! Niinku pullataikinaanki! Hyvänen aika, sehän nostaa sen oikean maun esiin. Tokihan mä hukutan mun riisipuuron kaneliin (kunnes se on ruskeaa) ja sen jälkeen sokeriin (kunnes se on taas valkoista) ja mannapuuron päälle laitetaan soppaa.

  Tykkää

    1. No mä aattelin lähinnä että se on paskapuhetta :D En koskaan tee mitään reseptien mukaisesti muutenkaan. Ehkä pitäisi hahahah. Joo varmaankin.

     Tykkää

 2. Mä olin joskus Juttakuurilla ja siinä opettelin syömään kaurapuuroni raejuuston ja sokerittoman mehukeiton kanssa. Se on NIIIIIIIIN hyvää! Enää tosin kaura ei kuulu mulle sallittuihin aineisiin, joten jää tuo(kin) herkku syömättä :( MÖÖ!

  Tykkää

  1. Tässä Juttakuurissa ei ole raejuustoa aamupalassa… sokeritonta mehukeittoa ei Ruotsista saa yhyhyy :( On tää elämä niin vaikeaa, eikö vain? :D

   Tykkää

   1. No höh! :/ No on vaikeeta. Eipä sillä, ei tuo munkaan aamupalojen keksiminen helpoimmasta päästä oo. Syön riisikakkuja, ties kuinka monetta kuukautta.

    Tykkää

    1. Sellaista se on välillä.. huh huh sun pitäis saada joku mitali tuosta riisikakkujen syömisestä :D Mä joskus vuonna yks ja kaks syönyt kerran niitä ja sain tarpeekseni :(

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.