missattu synttäriarvonta ja tiistaihedari

Ensimmäinen työpäivä.. eikun ilta ohitse ja herään seuraavana aamuna hedarin kanssa. Miksi en ole yllättynyt? Ensi viikolla alkaa muuten koulu, joten sitten en valitettavasti voi istua joka iltaa ja päivää töissä. Yes!

batdance

Nyt aamupalaa naamaan ja katsomaan Dexteriä – yhyy enää ei ole monta jaksoa jäljellä – ja sen jälkeen katsotaan jaksanko tehdä mitään järkevää esim siivota tai käydä salilla.

Ja hei muuten, menikö teiltä ihan ohitse, että synttäripostaus oli arvonta? Koska sinne on vaan tullut kaksi vastausta, josta toinen on vähän niin ja näin :P Ei siis kukaan halunnut keksiä mitään kivaa mun blogin synttäreiden kunniaksi? No tehdäänpäs sitten ihan näin vaan, että menkää TÄNNE ja kommentoikaa ihan mitä vaan + jokinlainen tieto, miten teihin saa yhteyttä, niin laitan vähän lisä-aikaa arvontaan. Koska KAI te nyt haluatte olla messissä? En aio tosiaankaan paljastaa, mitä potissa on, mutta se on jotain mikä kuvastaa Mary Ihmemaa-blogia. Koska yllärit on kivoja hei! :D Se voi olla jotain geekkiä, jotain hyvää, jotain terveellistä, jotain Hello Kittya tai jotain ihan muuta. Ja eikun ARVONTAAAAAAN!

Ihanaa tiistaita kaikille. Koska tiistai > maanantai.

2 vastausta artikkeliin “missattu synttäriarvonta ja tiistaihedari

 1. No vähän ehkä meni ohi. :I Mutta hyvä että nostit asian uudestaan esille sillain kunnolla alleviivaten, koska meikähän on mukana! Vihaan yllätyksiä, mutta postissa tulevat yllätykset on kyllä jees. Paitsi jos se on ydinjätettä tai koirankakkaa.

  Kaksi vuotta on aika hyvä blogi-ikä! Onnee! Nyt kohti seuraavaa kahta vuotta!

  Olen siis mukana synttäriarvonnassa ja samalla tämä on eka kommentti jonka jätän, hoh hoh. Lukijana roikkunut jo jonkin aikaa, mutta nyt on ihan hyvä hetki astua julkisuuteen. Moi! Jatka samaan malliin!

  Tykkää

  1. Haha, moikka ja tervetuloa julkisuuteen! :) Joo en mä koirankakkaa ainakaan laita postiin, koska ei tahtois koskea siihen :P

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.