coolein campuksella 2013

Kääk, koulu alkaa kohta. 1.5 viikkoa vapautta jäljellä – tai määritelkää ”vapaus”, jonkin verran pitää istua töissäkin. Höh.

Tällä kertaa olen jopa valmistautunut koulustarttiin! Olen rekisteröitynyt kurssille. Anonut opintotukea (tai siis se on 50% valmis se prosessi). Katsonut ja säästänyt kirjanmerkkeihin (HUOM!) lukujärjestykseni (eka tunti 2.9 klo 8 – vittu jee mikä ajankohta – se on siis MAANANTAI.) Googlettanut kurssikirjallisuutta ja manaillut niitten hintoja. Ja kaikkein tärkeintä – olen ostanut tarpeelliset kamat luentoja varten:

1. Furby-penaalin. Kokoa HUGE! (Voi laittaa öpäyt kilokaupalla kyniä sinne! – Vähän mokasin, ku sekoitin Furbyt Gremlinsseihin. Mut nojoo. Sellaista sattuu aina välillä..)
2. Darth Vader – vihko.
3. Mauri Kunnas – vihko (tällaista ei kyllä varmanakaan tule vastaan campuksella.. ellei sitten Laura B:llä satu olemaan sellaista..)

Kaikki yllä mainitut Suomalaisesta ostettu.

En tiedä, kuinka hyvä näkö teillä on, mutta näittekö nuo paper clipsit (suomeksi what?)? Kas nämä:

paperclips

Onko edes VÄHÄN söpöjä? Tulen printtaamaan ihan törkeän paljon paperia luennoilta (tai vaan leikkiä tyhjillä papereilla), jotta voin käyttää näitä peuranmallisia ihanuuksia. Nämä ostin Tiimarista. Ja ne oli muuten sairaan kalliita (mun mielestä) jotain vähän päälle kolme euroa (15 kpl). Kai. Mutta oli ne sen arvoiset. Kai. Mutku ne ON niin söpöjä. Eli oli ne.

Vielä pitäisi se pyörä jostain löytää, etten sitten voi vetoa siihen, etten voi lähteä kouluun, koska bussi maksaa paljon ja ei jaksa kävellä neljää kilsaa. Niin. Että ohoi halpa (hieno) pyörä, missä luuraat?

Sitten olenkin valmis istumaan (ja mätääntymään) koulunpenkillä taas.

Kuka muu on aloittamassa opinnot taas? Ja eikö parasta siinä opintojen alkaessa ole juuri kaikki paperitarvikkeiden ja kynien hankkiminen? Eikö, eikö, eikö?

Myöntäkää, olen taas vaihteeksi kuulein campuksella.

9 vastausta artikkeliin “coolein campuksella 2013

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.