you live, you learn. or then you don’t.

Normaalisti opimme tiettyjä asioita aika nopeasti. Esimerkiksi, jos joskus skidinä on koskettanut kuumaa hellaa, muistaa aivan varmasti seuraavalla kerralla, ettei sitä kuumaa hellaa välttämättä tarvitse koskettaa. (Joskus voi tosin käydä niin, että aikuisena sitä kuitenkin joskus sitten jostain sattuneesta syystä testaa, että onko hella lämmin vai ei, juuri koskettamalla sitä – mutta ei nyt keskustella siitä, että miksi olen joku on niin tehnyt.)

Varsinkin asiat, jotka satuttavat joko fyysisesti (liian kuumaa, sairaan kylmää esim) tai henkisesti (kusipäiden käyttäytyminen on aika samanlaista, eli ainakin minä huomaan milloin olen sellaisen tavannut – tosin joskus, jostain syystä sitä kuitenkin hengailee kusipäiden kanssa ja sitten tulee taas turpiin (mutku se oli niiiiin ihana plaaplaa)..)

Ööh. Kadotin mun punaisen langan..

Niin. Fyysisesti ja henkisesti satuttavat asiat. Normaalisti ne muistaa. Minäkin. En enää testaile hellan kuumuutta kädellä. Enkä muuten laita kieltäni kuumaan teehen, testaakseni onko se kuumaa. Ja jos huomaan olevani kusipään seurassa, pakenen.

Mutta. There’s always a but. Jostain helvetin syystä, en IKINÄ tajua pestä käsiäni, sen jälkeen kun olen koskenut ja leikkinyt chilillä. Ja joka ikinen kerta, tungen sormeni esim silmääni (ku väsyttää ai ai) tai kutitan itseäni nenästä (tai kaivan nenääni – hei olen sinkku ja asun yksin, mulla ei tarvitse olla käytöstapoja ( koko ajan..)) tai jotain vastaavaa. Ja jokaIKINEN kerta.. polttaa aivan vitusti. Yhyhyy.

tumblr_mm5w16TouY1r5xzspo1_500 tumblr_inline_mlsao07vGm1qz4rgp tumblr_inline_mnc1vquuCo1qz4rgpMiten juuri tämä asia voi olla niin vaikeaa muistaa? Kun ne kädet kannattaa pestä ettei sitten chili ala poppaamaan silmissä ja ties missä.. Nii. Damnation.

Laitanko jonkun lapun mun keittiön kaappeihin, mihin kirjoitan varoituksen itselleni vai hä? Yhyhyy.

I never make the same mistake twice. I make it like five or six times you know just to be sureMiten mulle tuli nyt sellainen deja vu-fiilis. Ihan kun olisin kirjoittanut tästä aiemminkin. Noja. Voi voi.

2 vastausta artikkeliin “you live, you learn. or then you don’t.

  1. Ei muuten päde Arskaan. Se ei vaan tajua sitä kuumaa hellanlevyä vielkään, vaikka jo kolme kertaa polttanu tassut. Reiska oppi kerrasta. Ei paljoo tarvii miettii, kumpi on fiksumpi :P

    Tykkää

    1. Voi ressukkaa, hehe. Meijän katti oppi aika nopeasti, että ei kannata mennä haistelemaan kynttilää jossa on liekki, sen viiksen paloi :’) Tosin, ihan varmuuden vuoksi ei enää hirveästi poltettu kynttilöitä paikoissa, jonne kissat pääsivät. Kun ei se kissa ollut maailman fiksuin sekään..

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.