porkkanapuuroa

Dietin takia en saa (hitsit, että inhoan näitä kieltoja…) syödä hedelmiä tai marjoja aamupalan yhteydessä (tai mitään muutakaan kivaa) – en tiedä miksi, kai ne on nyt niin hirvittävän epäterveellisiä aamuisin. Joten oli pakko keksiä jotain muuta puuron sekaan, jotta sen saisi alas (en voi sietää puuron makua – siksi laitan sekaan aina vähintään puolet jääkaapin sisällöstä, heh.)

Siitä se ajatus sitten lähti ja raastoin porkkanaa (noin 0.5 dl raastetta), pistin ne hiutaleiden sekaan ja tein puuron mikrossa (toimii varmasti myös oikean, liedellä tehdyn puuron kanssa). Lisäsin vielä noin teelusikallisen vaniljajauhetta. Syötävää siitä kyllä tuli. Muistutti vähän porkkanakakkua.

No eikä muistuttanut, mutta kun käytin vähän mielikuvitusta tuohon lisäksi, niin sitten ehkä.

porkkanapuuro

Kiva muuten, että toi dogi seuraa aina perässä, jos syö jotain. Lisäksi, joka ikinen kuva ruuasta, jonka olen ottanut mutsin luona ollessa, dogi on mukana kuvassa. Se on aika hyvä photobombaamaan! Ja näyttää aina siltä, kun mukamas ei ikinä ole saanut ruokaa.. (miten muuten koirat osaavat sen ilmeen niin hyvin? Siis kerjäys-ilmeen? JA MIKSI SE TOIMII?)

Kohta lähden munaamaan itseäni Kissiksen salille –  mun reidet kyllä huutavat aika paljon hoosiannaa tällä hetkellä, koska aloitin uudet treenit salilla maanantaina. No, kunhan vaan selviän hengissä, niin olen iloinen :D Tiedossa on varmasti hurjan hauskat treenit! (Ellen sitten tosiaan – delaa..)

Kivaa keskiviikkoa mussukat!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.