tunarin päiväkirja vol 345676888

Ajattelin yllättää mutsini (koska loisin sen nurkissa ja syön sen ruokia) ja pestä vähän pyykkiä, ettei mamman tarvitsisi tehdä sitä heti kun tulee kotiin töistä. Laitoin vaatteet koneeseen ja muutaman (kymmenen) minuutin pähkäilyn jälkeen tajusin mitä nappeja pitää painaa, jotta pesukone lähtee pyörimään (miksi pesukoneista pitää tehdä jotain ihme supermoderneja, jossa on biljoona eri nappia? Pesuaineet sisään, valitse lämpötila, käynnistä – eikö se olisi ihan riittävästi? Kysynpähän vaan..)

Koneen käynnistämiseen meni senkin takia hirvittävästi aikaa, koska ensin en tajunnut e, että töpelin ehkä voisi laittaa seinään, jotta laite toimisi. No enhän minä nyt voi tuollaisia juttuja muistaa, olen käyttänyt pesutuvan koneita noin miljoona vuotta.

Kun kone vihdoinkin alkoi pyörimään menin tekemään ruokaa itselleni.

Jossain vaiheessa piti käydä vessassa ja ilmeeni oli about tällainen –

tumblr_m2pjeghpnc1r9dhud– kun tajusin, että olin unohtanut laittaa sen pesukoneen letkun vessanpönttöön (meillä on joo siis tällainen systeemi) ja koko vessa ui vedessä ja pesuaineessa huuhtelun jälkeen.

Kivaa.

No, siinäs sitten laitoin matot kuivumaan ja aloin pesemään lattioitakin.

Jos mutsi kysyy, mitä tapahtui, niin sanotaan sitten, että päätin tehdä ihan superduper yllärin – ja pestä koko lattian, koska mulla oli tylsää. Ja mamma, jos satut lukemaan tätä – olin juuri tullut kotiin salilta ja mulla oli alhainen verensokeri – si silloin voi muistaa ihan kaikkea. Tai something something.

Ja tietenkin koko tämän häslinkin aikana poltin ruokanikin pohjaan.

Tuliko maanantai taas vähän myöhässä?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s