bussimatka helvetistä

Tiedättekö sen tunteen, kun matkustatte kotiin Vantaalta aikamoisen kreisibailujen jälkeen aamulla (okei päivällä) ja olette juuri astuneet bussiin ja ehditte matkustaa vain noin 5-7 minuuttia, kunnes joudutte hyppää pois bussista oksentamaan, jossain keskellä Vihdintietä?

Ja sitten jatkatte kävellen matkaa Haagaan, jossa hyppäätte seuraavaan bussiin. Mutta joudutte taas hyppäämään Ogelissa pois bussista, koska joudutte taas oksentamaan.

Ja sitten otatte viimeisen bussin Pukinmäkeen ja luulette selviävänne kaupan kautta kotiin, mutta Alepassa ollessa alkaa taas oksettaa ihan törkeästi ja kassajonossa edellä oleva mummo jaarittelee niin paljon kassajäbän kanssa (mummo osti yhden maidon ja sillä kesti asiointi noin 5 minuuttia) – että joudutte paniikkiin ja toivotte, että mummo pitää turpansa kiinni, ettei laatta vaan lennä siellä kaupassa, jotta voisitte maksaa teidän jättipizzan ja pääsisitte pois kaupasta. Mummo lähtee, maksatte pizzan ja juoksette ulos ja kadun yli puistotielle ja oksennatte taas vaihteeksi.

Vihdoinkin, puolentoista tunnin jälkeen, olette kotona. Katsotte itseänne peilistä ja näette miten räjähtäneitä olette – meikit poskella, hiukset vähän miten sattuu ja vaatteet aivan paskasia.

krapulaTiedättekö sen tunteen? Minä tiedän.

Kuitenkin suurkiitos Lauralle ja Joonakselle aivan mahtavista bileistä, vaikka sammuinkin ensimmäisenä :D

Ja mähän en muuten ikinä enää juo mitään.

4 vastausta artikkeliin “bussimatka helvetistä

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s