neonpinkit juoksukengät.

runninshoesKuolaan aina Instagramissa ja Tumblrissa ihania värikkäitä juoksukenkiä ja olen melkein odottanut sitä hetkeä (rukoillut lähinnä), kun edelliset Lunarglidesit sanovat sopimuksen irti ja on aika hankkia uudet. Jos olisin rikas, ostaisin miljoonat eriväriset treeni- ja juoksukengät.

No kuitenkin, edelliset tossut ovat viime aikoina aiheuttaneet vaikka minkä sortin ongelmia – eli uusien kenkien aika koitti vihdoin ja viimein. Eilen olin mamin kanssa alennusmyynneissä kiertelemässä ja vihdoin ja viimein löysin ihanat neonpinkit Niken Flyknit Lunar1+. Woop woop!!  N-e-o-n-p-i-n-k-i-t! Ihan kuin aamutossut. Tosin en ole vielä kyennyt testaa niitä – koska hedari. Nojoo, kohta kohta.

Hah, ystävien mielestä on hassua, että normaalisti pukeudun mustaan tai harmaaseen, mutta salilla muistutan lähinnä vilkkuvaa neonkylttiä, koska pukeudun niin värikkäästi. Just niinkun pitääkin, siis!

Minkä väriset treenikengät teillä on, vai eikö värillä ole väliä?

3 vastausta artikkeliin “neonpinkit juoksukengät.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.