kun mutsin koira nolasi mut håttiksen edessä

Viime viikolla nolasin itseni erään håttiksen edessä, tällä kertaa mutsin dogi piti huolen siitä, että minä saisin hävetä taas vaihteeksi. Koska sitähän tapahtuu aivan liian harvoin.

Siis.. sanoinhan tuossa aikasemmin, että varmasti joudun menemään koiran kanssa lenkille – no sehän tapahtui jo heti ensimmäisenä päivänä. Normaalisti se on kyllä silleen, että tämä koira päättää minne mennään, mutta jostain syystä tällä kertaa koira seurasi perässä vallan mainiosti ja tottelikin (melkein) koko ajan.

Kuuunnnees.. vastaan tuli aivan sairaan hyvännäkönen tyyppi ison koiran kanssa (Ihan kun koira tiesi tämän tapahtuvan ja oikein odotteli sitä hetkeä, jolloin se voisi alkaa itsepäiseksi ja oudoksi..) Ensinnäkin.. minä pelkään isoja koiria. Ja turns out – mutsin dogi pelkää myös niitä. Ensin koira pisti jarrut päälle ja sen (mini)-karvat nousi pystyyn ja se alkoi ulisee ja meni maahan makaamaan ja oli todella huvittavan ja säälittävän näköinen ( vaikka håttiksen koira vaikutti ihan vaan ihan siltä kun se tekisi tuttavuutta ja tuli chillinä haistelee.) Mä halusin niin poistua siitä paikalta just sinä hetkenä (varsinkin, koska olin petolinnunperäsimen näköinen huonosti nukutun laivareissun ja ostosreissun jälkeen) – mutta ei – mutsin dogi vaan ulisi ja oli ihan outona ja jatkoi makaamista. Mumisin jotain håttikselle, että onpas nössö koira ja jotain muuta mitä en edes muista (todennäköisesti jotain noloa, tapani mukaisesti) ja se vaan hekotteli vaivautuneena.. ja sitten se oli muuten menossa samaan suuntaan kun minä. Mitä en todellakaan halunnut. Nå jotenkin sain dogin liikkeelle siitä, mutta se jarrutteli ja ihmetteli megakoiraa viimeiset 100 metriä kotiovelle asti. Ja hottis vaikutti ihmettelevän myös – todennäköisesti mun käytöstä, kun yritin niin epätoivoisesti poistua hirveetä vauhtia paikalta jarruttelevan koiran kanssa, eli se äkkiä paikalta poistuminen meni sairaan hitaasti.

Smooth, dog. Smooth.

tumblr_inline_mie185KTUs1qz4rgp

tumblr_inline_mnotnhBOUU1r71zdp

Ensi kerralla menen toista reittiä, etten törmää siihen håttikseen uudestaan ja nolaa itseäni vielä pahemman kerran. Tai itseasiassa. Ensi kerralla en edes vie koiraa ulos.

Syitä miksi koiraa ei kannata hankkia pt 3543645765.

(Tiedän, että dogin käytös on todennäköisesti normaalia pikkukoiran käytöstä, alistumista whatever, mitä kaikki koira-expertit nyt sanoisivat – mutta siis ei ei ei, ei ollut nyt ihan okei tässä tilanteessa.. mun kannalta siis.)

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.