kun silmäpussit roikkuvat polviin asti

monday

Olen ollut kolme ja puoli tuntia hereillä. Jaksoin vasta äskettäin nousta ylös sängystä. Silmäpussit roikkuvat polviin asti. Viimeinen työpäivä illalla. Viimeinen kerta salilla, sitten pidetään taas vaihteeksi paussia. Tänään pitäisi siis pakata ja siivota. En saannut viikonloppuna mitään siivottua, koska olen ollut niin väsynyt – tai sitten saatoin ehkä katsoa koko Pretty Little Liarsin toisen tuotantokauden. Ehkä.

Eilisen päivän vietin töissä päänsäryssä ja karkkia syöden. Healthy living fuck yeah. Miksi mulla on sellainen fiilis, että tästä maantaista tulee erityisen paska. Ehkä koska odotan niin kovasti, että pääsen kotiin. Viimeinen päivä on aina se vaikein, jotenkin koti-ikävä paisuu tosi pahaksi.

Ylihuomenna nähdään Suomi!  Jei!

Hauskaa maanantaita mussukat – varokaa, ettei maanantai pure teitä perseeseen.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.