140 km kävelyä

Mulle tuli ihan yhtäkkiä lisää duunia, joten blogi saattaa joutua vähän pakostakin taka-alalle seuraavana kahtena viikkona. Tiedossa on vain ja ainoastaan töitä vain eikä hupia lain. Niin ja noin 10 km kävelylenkki edestakasin töihin joka päivä. Koska olen liian pihi ostaakseni bussilipun ja liian tyhmä korjaamaan pyörääni. Mutta noh, koska en voi mennä salille, niin olkoot tämä sitten ainoa treenimuoto sitten. Parempi se, kuin ei  mitään eikö vain? (Tuleehan siitä kuitenkin yhteensä 140 km kävelyä yhteensä!)

Harmittaa vaan tietenkin se, että joudun heräämään keskellä yötä, jotta olen töissä kello 7.30. Tänään oli tämän verran liikennettä matkalla – eli ei melkein ollenkaan porukkaa (fiksuja tyyppejä.. jäivät kotiinsa nukkumaan!):

IMG_20130701_065535-1Lisäksi oli vielä hirvittävän kuuma jo aamusta. Tuskaisen kuuma. Niin ja puolessa väliä matkaa tuli tietenkin hirveä pissahätä. Niin ja tottakai valitsin siis ihan väärät kengät tuota lenkkiä varten.. Ja nyt jalat on ihan paskana. Huomenna siis jumppakengät päälle -tyylikästä.

Niin ja tietenkin vielä paras juttu tähän loppuun asti: Mulla oli vielä toista päivää krapula tänään (toivottavasti eivät huomanneet tätä uudessa duunipaikassa…) Oujee oli ihan perkeleen kiva duunipäivä sanotaanko näin. Mutta hei, mikäs päivä tänään olikaan? Niinpä. Maanantai.

Mutta selvisinpäs! Nyt vain 13 näitä lisää. Okei, lauantait ovat sentään vapaita!. Aion viettää ne sängyssä nukkuen.

Yritän laittaa viikonlopun kivoista jutuista juttua jossain vaiheessa, jos vaan saan jonkun kaverin auttamaan valokuvaamisessa. Zombieta tosin ei ikinä löydetty mistään yhyy!

Miten teidän viikonloppu meni? Kuinka moni on jo lomalla?

2 vastausta artikkeliin “140 km kävelyä

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.