asioita, joita ei ehkä kannata sanoa ekoilla treffeillä

Olin eilen reffeillä.. Hauska homma sinänsä, koska en olisi halunnut mennä sinne, koska tyyppi on pommittanut mua tekstareilla ihan sikana. Ja kysynyt noin viisisataa kertaa, että en kai ole peruuttamassa torstai-illan leffaa. Te jotka olette lukeneet blogia pidemmän ajan, tiedätte, että mun hermot on about lyhyimmät koko maailmassa. Siksi olin jo peruuttamassa, kunnes juttelin mun wingmanin Tinan kanssa. Tina alkoi sääliä tyyppiä, ja sanoi, että enhän mä voi peruuttaa, koska tyypin maailman varmaan tulee menee miljoonaksi palaseksi.

Joten ihan Tinan omatunnon takia (:D) menin kuitenkin sitten, vaikka silmät nykivät aika raivokkaasti jo kolme tuntia ennen itse treffejä. Saatoin ehkä juoda pari lasillista viiniä ennen kun menin sinne (luulin muuten, että bag in boxin ostaminen olisi mahtava idea.. mutta näköjään jos sitä ei juo kerralla, tulee juotua melkein joka päivä viiniä…hupsista saatana?)

Nojoo anyhoo. Takaisin asiaan.

Treffithän ei tietenkään mennyt mitenkään hirvittävän hyvin… Ja tässäpä on muutamia vinkkejä, mitä ei ehkä kannata ottaa puheenaiheeksi, jos ei tunne deittiään todella hyvin:

– Ei kannata morkata toisen murretta – varsinkin jos itse puhuu niin omituista murretta, ettei siitä saa mitään selvää. Ollenkaan. Ja jos minä pyydän, että voisitko oikeasti puhua vähän hitaammin, koska mä en ymmärrä puhutko ruotsia, norjaa, tanskaa vai swahilia – niin PUHU HITAAMMIN, äläkä sano, että me suomalaiset ollaan vähän sellaisia hitaita älyämään. Äläkä oikeasti naura mun tavalle puhua tai mulle. Koska se vituttaa.

– Äläkä varsinkaan sano seuraavaa lausetta 10 minuutin jälkeen ”sun pitäisi tulla syömään illallista mun perheen ja suvun kanssa, katsoakseen jos ymmärrät jotain mistä me puhutaan..” Tässä kohtaa minä etsin jo uloskäyntiä.

– Jos keskustelu jotenkin menee politiikkaan (en oikeastaan ymmärrä miten se voi mennä) niin älä provosoi minua. Ja ei ehkä ihan kannata alkaa hehkuttaa, että äänestit SD:tä (Sverigedemokraterna – Ruotsin vastine Persuille) jos et tiedä, mitä mieltä minä olen asioista.. Ei ole hirvittävän kivaa kuunnella rasistsia kommentteja maahanmuuttajista, kun MINÄ olen maahanmuuttaja Ruotsissa. Vitun pölö.

– Jos vahingossa röyhtäsen (join kokista okei? haha) ja reaktiosi on ”Oho!”. Ja minä sen jälkeen sanon ”Terveydeksi” itselleni, älä vaihda tarinaasi ja sano: ”Minäkin sanon aina terveydeksi, jos joku röyhtäsee tai yskii. Mikä yhteensattuma! Töissä katsovat mua aina niin oudosti, koska sanon niin.” Sanoit nimittäin äsken ”Oho.” – ihan eri sana. Se ei ole sama asia ollenkaan – eikä mikään vitun yhteensattuma ollenkaan.

– Jos heitän lauseen ”vihaan lapsia” – koska leffasalissa istuu meidän takana lapsia, jotka huutelevat vähän liikaa ja potkivat mun tuolia (tässä kohtaa silmät nykivät jo aika raivokkaasti..) älä.. Siis ihan oikeasti älä MISSÄÄN TAPAUKSESSA sano seuraavaa lausetta: ”Ai et siis tykkää lapsista? No mutta sehän on hyvä, koska minä en ole vielä päättänyt, haluanko lapsia vai ei. Siis enhän tietenkään pistäisi pahaksi, jos saisi yhden lapsen, mutta en kyllä itke, jos lasta ei tule. Siskolla on jo kaksi lasta ja se niinkun riittää, tiedäthän.” Edelleenkin..: ensimmäiset treffit. Ihme, ettei tyyppi alkanut juttelemaan avioliitosta. Tai ihme, etten saannut illan päätteeksi kosintaa.

– Ja muuten. Jos sinun mielestä jokin elokuva, jota minä en ole nähnyt, on paska. Niin se on sun mielipide.. Ja se on ihan okei, että jokin elokuva on sun mielestä paska. Mutta sinä et voi päättää mitä mieltä minä olen jostain elokuvasta, mitä en ole nähnyt. Tämä keskustelu on jotain, mikä saa minut murhaavalle tuulelle:

Minä: ”Hitsit, haluan nähdä tuon The Great Gatsbyn.”
Tyyppi: ”Se on ihan paska, ei kannata katsoa.”
Minä: ”No se on sun mielipide, mä haluan kuitenkin nähdä sen.”
Tyyppi: ”Eiku se on oikeasti todella paska, 2.5 pisintä tuntia elämässäni.”
Minä: ”Nokun se on edelleenkin sun mielipide. Tiedäthän, jokin elokuva voi olla sun mielestä huono, ja muitten mielestä hyvä. Mä oon ainakin kuullut, että porukka tykkäsi siitä elokuvasta.”
Tyyppi: ”No ne on siinä tapauksessa väärässä, se oli niin paska.”
Minä: *laske kymmeneentuhanteen.. silmät nykii*

Tässä kohtaa teki jo mieli vetää tyyppiä turpaan. Olin vähän niinkun tämän klipin toinen tyyppi vasemmalta:

Ja älä oikeasti lähetä seuraavana aamuna kello kahdeksalta (kun minä vielä nukun) seuraavaa viestiä:

”Huomenta! Eli nyt tulee suuri testi, jos vastaat tähän viestiin, olet ainakin vähän kiinnostunut musta :) Jos et vastaa niin tiedän, ettet ole ja siinä tapauksessa haluan toivottaa sulle mukavaa elämän jatkoa ja silleen. Heipparallaa puolukkamenkat.”

MIKÄ VITUN PUOLUKKAMENKAT?

PS. Baitövei – Käytiin katsomassa Despicable Me 2. Oli muuten hulvaton elokuva. Kannattaa käydä katsomassa! Onneksi leffa sentään oli hyvä. No tottakai oli, minähän sen valitsin.

12 vastausta artikkeliin “asioita, joita ei ehkä kannata sanoa ekoilla treffeillä

 1. Voi ei mikä tyyppi :D Onkohan se käyny kertaakaa aikasemmin treffeillä ja jos on, ni mikähä ollu lopputulos..?

  Ja ihana toi video. Nauroin sille ihan kunnolla.

  Tykkää

  1. Hehehe siinäpäs vasta vuosituhannen kysymys :DDD

   Joo eikö olekkin? Katsoin sen läpi viisi kertaa ja nauroin ihan sikana joka kerran hahha

   Tykkää

  1. Hehe, en oo vielä vastannut, mitä jos vastaankin jotain että kiitos mutta ei kiitos, niin se kuitenkin luulee, että olen kiinnostunut. Se on jo pistänyt muutamat ”hmm ” -viestit sen jälkeen -.-

   Siis tällaistahan tapahtuu vain mulle :D

   Tykkää

 2. Voi vittu ei apua. Kuulostaa ihan yhelta tyypilta, kenen kaa oon joskus deittaillut varmaan aivoverenvuodon seurauksena. On vaikee ees selittaa, miten arsyttava se oli. AAaaaah!!

  Mee tokatreffeille PUOLUKKAMENKAT!!!

  Tykkää

 3. Voi turbourpo. Luuliko se siis siis tosiaan, että ton illan jälkeen olisit mitenkään kiinnostunut?!?! En oo nyt enää yhtään varma, että haluan sittenkään alkaa deittailemaan, jos illan kulku voi vahingossakaan muistuttaa tätä kertomusta. :D

  Tykkää

  1. Haha indeed, sitähän voi miettiä, että mitenkä sen mielestä illan kulku oikein meni. Ehkä sillä oli niin huono näkö, ettei se nähnyt sitä mun raivokasta silmiennykimistä :D

   Mun ehkä pitäisi kirjoittaa niistä hyvin menneistä deiteistä myös, etten vaa pelottele tällä tavalla ihmisiä hahah :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s