juhannusmättöä, vaniljakastiketta maalivärinä, juusto-orgiat ja lintu nimeltä bob.

Vietin juhannusta kaupunkin toisella puolella.. jossa en koskaan ole aikaisemmin ollut. Joten oli pakko ottaa vähän maisema-/turistikuvia matkan varrelta, esimerkiksi tästä mutaisesta pikkujoesta. (Kyllä, olen asunut 3.5 vuotta Örebrossa, ja vasta nyt sain itseni hinattua kaupungin pohjoispuolelle.. aika hyvä saavutus, jos multa kysytään. Ja kyllä – löysin kavereiden kämpille GPS:n avulla.. High five! En nimittäin eksynyt tällä kertaa.)

joki

Grillattiin kaiken maailman herkkuja, esimerkiksi ananasta, chorizoa, lihaa, hodareita, uusia pottuja jne. Kaikki tosin ensin nauroivat mulle koska otin mukaan ananaksen ja katsoivat minua, kun olisin karannut mielisairaalasta. Eivät olleet koskaan kuullut, että hedelmiä voi grillata. Voi näitä nykynuorisoa, ei voi muuta sanoa.  Mutta kylläpäs musta tuli bileiden kuningatar, kun (melkein) kaikki ihastuivat grillattuun ananakseen. Kokeilkaa ihmeessä – se on todella hyvää. Tuoretta huom! Sen jälkeen ilta meni aika kosteissa merkeissä – sadetta ja rosé-viiniä. Om nom.

pinkwineOlin myös tehnyt omenapiirakkaa koko porukalle, sekä (ostettua) vaniljakastiketta. Illan emäntä tosin päätti maalata lattiat sillä kastikkeella, eli monetjäivät ilman (ostettua) ihanaa vaniljakastiketta :’)

(Kuvia ruuista ei valitettavasti ole, koska mulla oli ihan jäätävä nälkä – joten ehdin syödä kaiken ennen kun tajusin, että unohdin valokuvata. Hitsit, olen todella surkea bloggaaja.)

vaniljakastiketaidetta

Illan aikana muutamat porukasta kyllästyi istua ulkona kuuntelemassa sata kertaa kuultuja tarinoita ja olla hyttysten syötävänä, joten päätimme lähteä kaupungille tanssimaan. No suureksi pettymykseksi, kukaan ei ollut kertonut meille, että koko kaupunki oli kutakuinkin suljettu ja ihan tyhjä. Ainoastaan parit terassit oli auki, joten mentiin sitten terassille juttelemaan hetkeksi ja tietenkin juomaan vähän. Kunnes iski nälkä ja päätimme mennä Mäkkäriin syömään – ihan vaan huomataaksemme, että sekin oli suljettu. Ihan outoa meninkiä, koko kaupunki suljettu! Pöh. Otti päähän, ainakin vähän.

No porukka lähti sieltä sitten omille teilleen ja mun oli tarkoitus mennä reffeille (keskellä yötä jep jep.) Tosin ne meni ihan päin vittua, kun näin tyypin. (Joo näitä nettijuttuja taas.) Tyyppi oli todennäköisesti laittanut sivuille noin 10 vuotta vanhoja kuvia itsestään ja vielä liioitellut oman pituudensa (sanoi olevansa jotain 185 pitkä, mutta oli lyhyempi kuin minä – mitvit.. ) lisäksi TODELLA tylsä.. joten valehtelin heti, että kaverit odottivat minua jatkoille ja oli ihan pakko jatkaa matkaa kohti seuraavia bileitä – viiden minuutin jutustelun jälkeen. Sitäpaitsi tyyppi vielä halasi mua – HYI! Minua ei saa halata, perkele! Kävelin sieltä sitten kotiin, naureskellen koko tilanteelle. Onneksi tyypistä ei ole kuulunut sen jälkeen mitään.

supermanRapulassa kävelin viimeisillä voimilla Lidliin ostamaan krapularuokaa. Tortillasipsejä ja juustokastiketta, juustonaksuja, sekä vielä cambembert-juustoa. Juusto on hyvää, eikö vain. En varmanakaan ostanut noita tortilloja tuon Teräsmiehen takia? Enkai minä nyt ole niin predictable?

demolitionmanSitten mussuttelin juustoisia sapuskoitani ja katsoin Demolition Manin. Ihan paras elokuva naismuistiin, eikö vain? Teddy bear and Simon says: Die!

BobTänä aamuna heräsin siihen, että Bob-lintu (jepp, kutsun sitä Bob:iksi) tuli taas vähän moikkaamaan ja herättelemään noin kello seiskalta aamulla. Mä oikeasti ammun ton linnun kohta, tällä kertaa se paskansi tietokoneen päälle. Kämppänihän ei ole mikään helvetin vessa senkin Bob! (Kukaanhan ei sitten huomaa tuota pöydällä makaavaa nuuskaa, jookos kookos? Minähän en ole niin näästi, että olisin jättänyt sen siihen niin vaan, enkä ole vienyt roskikseen.. en en.)

Mutta oli kuitenkin todella kiva Juhannus. Miten sielläpäin meni?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.