get the point, stoopid.

Kerroinhan, että tässä taannoin tutustuin yhteen naapuriin, sen yhden nettideittimestan kautta..? Ja ajattelin, että noh, ehkä kaverina, koska se on vähän.. outo. Noh. Ensin tällä tyypillä ei ollut kännykkää, joten juteltiin vähän satunnaisesti silloin tällöin netin kautta. Ja se oli fine. Koska outo ja aika vähäsanainen tyyppi (mikä tarkoittaa, että mun pitää ylläpitää keskustelua ihan koko ajan, se on muuten rasittavaa..) Eräänä kauniina päivänä tyyppi sitten hankki kännykän ja pyysi mun numeroa. No minähän ajattelin, että okei juttelu kai jatkuu yhtä satunnaisena. Tai sitten ei. Tyhmänä ihmisenä annoin numeroni.

Tää pölö lähettää mulle JOKA päivä tekstareita, että pidetäänkö leffailta. Eikä yksi tekstari per päivä. Vaan useampi. Se pommittaa tekstareita siis ihan vitun koko ajan. Varsinkin iltasin. Leffailtaa ja kaffia, leffailtaa ja kaffia (sillä ei ole varaa kahviin, niin sen mielestä on ihan täysin okei, että se tulee juomaan mun kahvit..) Varsinkin, jos sillä ei ole mitään tekemistä. Mikään ei aiheuta mulle enempää silmien nykimistä, kun ihmiset, jotka valittavat siitä, että heillä on tylsää. No vittu tee jotain asialle älä mulle helvetti wajnaa! Onko se mun joku mun velvollisuus viihdyttää sua? Mitä sä teit perkele ennen kun muhun tutustuit? Istuit vaan himassa ja teit tylsyyskuolemaa? Lue perkele kirja, mene lenkille, siivoa, tee ruokaa, katso elokuva, aloita jonkun sarjan katsomisen alusta, käy läpi kaikki sun kamat ja heitä pois tavarat mitä et käytä. Ei. Ole. Mun. Ongelma. Jumalauta.

Sain tarpeekseni yhtenä päivänä ja sanoin sille, että mua ihan oikeasti ahdistaa sen tekstarit. Mä oon töissä iltaan asti ja aika väsynyt sen jälkeen. En oikeasti jaksa katsoa sen jälkeen viisi leffaa putkeen ja ylläpitää keskustelua, koska tyyppi ihan oikeasti ei osaa keskustella (ehkä se on ujo, en tiedä.) Kaksi päivää sain olla rauhassa kunnes se jatkoi samaa:

1 tekstari: ”Leffa?”
En vastannut.
2 testari: ”Nukutsä?”
En vastannut.
3 tekstari: ”Halåå?”
Vittusaatana – en vastannut.
4 tekstari: ”Herää :( mul on tylsää.”
GNAAAAAAAAAAAAH *insert kaikki kirosanat maailmassa*

Seuraavana päivänä olin Lauran kanssa kaupungilla ale-ostoksilla. Ja kenet mä näen vaatekaupassa? No tän tyypin. Käänsin äkkiä selkäni ja olin tekemässä salamannopeaa poistumista kaupasta, kunnes..

”Moikka Marianne!”

nick uncomfortable gifNo voi vit… mitä mä sanon, mitä mä sanon, mitä mä sanon?
”Ai kato mooooi, mitä kuuluu?”
”Ihan hyvää, entäs sulle? Sua on aika vaikeaa saada kiinni kännykästä?”
MITÄ MÄ SANOOOON?
”Joo no mä heh, mulla aina känny äänettömällä ja nukahdan aina kun tuun töistä.. tiiäthän rankka duuni etc..”
Mikä tietenkin on valetta, olen yleensä todella myöhään hereillä, eikä duunikaan ole rankkaa – todellakaan :’)
”Niin joo okei, mäkin muistan aina niin myöhään laittaa sulle viestiä.”
You don’t say – aina ihan helvetin myöhään..
”Hehe, no sellast se on välillä.”
Missä on uloskäynti on?
”Mut hei ehkä se olis parasta, että sä laitat mulle viestiä, kun haluut kattoo leffaa?”
”Joo se varmaan olisikin parempi idea. Mut hei leffailta kohta jookos? Mun kaveri venttaa mua pakko mennä. Moro!”

As if.

Mua vitutti koko päivän, että törmäsin siihen. Lisäksi törmäsin vielä siihen kerran uudestaan, kun kävelin kotiin. Perkele – tuplavitutus. Pienessä kaupungissa on yksinkertaisesti aivan liian vaikeaa vältellä ihmisiä. Helvetti.

Muistatteko, kun viimeksi kirjoitin tyypistä, joka tarkistaa päivittäin mun profiiliin, mutta ei koskaan sano mitään? No se tekee sitä edelleenkin, nyt kertoja on jo 41. Niin ja se pervo tyyppi.. jonka viesteihin en enää jaksanut vastata? No kas yllättäen, sekin on taas aloittanut viestien kirjoittamista. Vaikka en vastaa. Mikä vitun juttu siinä on, että ei voi tajuta? Siis jos ei saa vastausta viesteihin.. niinkun… GET THE FUCKING POINT STOOPID.

Mä en ymmärrä, miksi olen tällainen friikkimagneetti? Kaikki oudot ihmiset vaan parveilevat mun ympräillä? Just sekin, että ne löytää mut kaupungilta, sekä netistä? Lukeeko mun otsassa oikeasti jotain, jota vaan friikit pystyvät lukemaan? Miksi oi miksi? Miksi minä?

Anyhoo, mä poistan kohta mun profiilin ihan oikeasti. Alkaa ottaa liikaa päähän. Ja sitten ne normaalit kivat tyypit, ne lopettaa yhteydenoton ihan yhtäkkii. Does that make me a freak?

Kuitenkin, nyt mä korkkaan mun viinipullon. Kivaa lauantaita kaikille!

2 vastausta artikkeliin “get the point, stoopid.

  1. Mä niin tiedän ton nollasta sataan -raivon, jos joku äijä erehtyy tsättäämään jossain ”mulla on tylsää”. Oma ajatukseni myös heti: no vittu tee jotain!

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.