mun tyttöystävä on hyvännäköinen, mutta hän voisi olla paremman näköinen – onko ulkonäkö todellakin tärkeintä ihmisessä?

Kun näin tämän videon tumblr-feedissäni tänä aamuna, meinasin ensin ihan vaan videon otsikon perusteella tukehtua kahviini. ”Tyttöystäväni on hyvännäköinen, mutta hän voisi olla paremman näköinen” – mitä vittua? Mutta henkilö, joka sen oli jakanut suositteli sen katsomista. Joten katsoin videon. Ja sanon ihan sitä samaa. Katsokaa tämä video! 6 minutes well spent.

Ja tästä videosta tulikin mieleen omat kokemukseni tästä ajankohtaisesta nettideittailusta. Ja sitä mitä kaikkea paskaa miehet (ja todennäköisesti tietyt muijat – en tiedä, koska en yritä tavata muijia) kirjoittavat profiileihinsa. Siis lähinnä sitä, minkälaista naista he etsivät.

Aika usealla on hirveän korkeat kriteerit ulkoisesta olemuksesta. ”Sinun tulee olla mieluiten 163 cm pitkä, olla todella, todella, todella kaunis ja olla laiha tai treenattu – jos et ole, älä ota muhun yhteyttä. Lisäksi olisi kivaa, jos sulla on siniset silmät ja hyvä perse, sekä tietenkin isot tissit. Vyötärön ympärys pitää olla xx cm. Niin ja blondit hiukset, mieluiten kiharat. Jalkakoko maksimissaan 37 ja pienet kädet. ”

Minähän nyt en tietenkään sovi justiinsa tähän tekstiin (no worries, en ole just sanatarkasti tällaista tekstiä – onneksi – vielä lukenut..), mutta sanotaan, että minä näyttäisin juuri tuollaiselta. En IKINÄ kirjoittaisi/vastaisi tyypille, jolla on tällaiset vaatimukset naiselle, jonka haluaa tavata. Hei, tämä on todennäköisesti juuri se syy, miksi olet sinkku. ”Jos olet ruma/ jos sinulla ei ole normaalia BMI:tä, älä ota muhun yhteyttä.” Ai mitä, pelkäätkö jotenkin, että rumuus/ ekstrakilot ovat jotenkin netin kautta tarttuvia juttuja? Kuka päättää kuka tai mikä on rumaa, sinä vai? Ja parasta on vielä tyypit, jotka näitä listoja heittävät, eikä heillä ole edes kuvaa itsestään. Eli varmaan näyttää ihan petolinnun peräsimeltä itse. Voi huokausten huokaus. Idiootit.

jkrowlingquoteMiksi ei voisi vaikka kirjoittaa, että haluat tavata kivan naisen, jolla on huumorintajua, jolla on kaunis hymy ja vaikkapa tykkää tehdä uusia juttuja ja pitää vaikkapa juoksulenkeistä? Eikö se mukamas kuulosta paaljon mukavammalta, kuin tuo ylempi vaatimuslista? Se saa jopa sinutkin vaikuttamaan mukavalta ihmiseltä. Tottakai meillä jokaisella on jonkinlaisia kriteereitä siitä, mitä me haluamme mahdollisilta partnereilta, mutta siis rajansa kaikella. Tähän pätee taas vaihteeksi tämä ”jos sinulla ei ole mitään kivaa sanottavaa, älä sano mitään.”

Toki voinhan minäkin myöntää, että minullakin on ulkoisia kriteereitä miehille. En esimerkiksi pidä todella laihoista miehistä (MUTTA – olen käynyt sellaisten kanssa reffeillä ja jopa deitannut kauemminkin, koska olivat todella hauskoja ja mukavia ihmisiä –  NIIN!), mutta en ikinä kirjoittaisi sitä johonkin deittiprofiiliin/ tai sanoisi sitä päin naamaa esimerkiksi baarissa. Koska se saa mut vaikuttamaan kusipäältä. Kukaan ei tykkää kusipäistä.

Lisäksi vielä tuosta videosta. Se, että tämä videotyypin kaveri on yrittänyt manipuloida tyttöystäväänsä salille, koska HÄNEN mielestään tyttöystävä voisi olla paremman näköinen ja voisi treenata itselleen hyvän perseen, koska kaverin mielestä hyvä perse = parempi tyttöystävä. Mitä vittua kamoon? Minäkin olen saannut kuulla tämän, itseasiassa sen yhden suusta. Ei muuten ollut kivaa. Todellakaan. Siis ei ollenkaan.

No, summa sumarum. Älä koskaan ikinä tee jotain (esimerkiksi justiinsa treenin aloittaminen), mitä et halua, koska joku (idiootti) sanoo, että se tekisi susta paremman näköisen. Tee se siksi, koska SINÄ haluat. Eiks je? Eikö se niin mene?

Mitä mieltä te olette asiasta? Mihin te ihastutte ensimmäiseksi ihmisessä?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.