second breakfast

IMG_20130611_104139Maailman ehkä paras aamianen naismuistiin: 2% kreikkalaista jugurttia (oikeasti, mitä eroa on turkkilaisella ja kreikkalaisella jugurtilla, voisiko joku valaista tätä asiaa mulle?) pakastemustikoiden kanssa, tuoretta ananasta, tuoretta leipää (kävin aamulenkin yhteydessä ostamassa – niin sen arvoista), palvikinkkua ja kurkkua – sekä kaksi megakuppia kahvia.

Mulla oli nälkä, okei?

PS. Voisin kuvailla eilisen treenin aiheuttaman lihaskivun näin: Vähän niinkun olisi jäänyt auton alle. Eikun rekan. Joka ikiseen lihakseen sattuu – paitsi naamaan ja sormiin. Mutta damnation, tuntuupas hyvältä!

PPS. Hauskaa, että tätä syödessäni luin Steffin postausta isoista aamiaisista. Hih. Mun oli tosin isompi! Lälläslää.

PPPS. En ollut aamulenkillä tyhjällä vatsalla. Jos menen aamulenkille juon aina lasin maitoa ja syön banaanin ennen (sain tämän vinkkinä mun ohjaajalta.) Koska tämä tyhjällä vatsalla liikkuminen ei ikinä onnistuisi multa. Olen niin nälkäinen kun herään ja siksi niin kiukkunen, että varmasti vetäisin ensimmäistä vastaantulevaa ihmistä turpaan, jos vähänkin oudosti mulkkaisi mun suuntaan (ei varmaan tarvitsisi edes mulkata.. pelkkä olemassaolo riittäisi..)

2 vastausta artikkeliin “second breakfast

 1. Ah, kreikkalaista jugurttia<3 Viikon ajan pääsi syömään tuota herkkua persikkaviipaleiden kanssa kun oltiin reissussa, nyt täällä Suomessa hirveä metsästys mistä kaupasta löytäisi samaa jugurttia täältä :S mietin itsekin, mikä ero turkkilaisella, kreikkalaisella ja bulgarialaisella jugurtilla on, ja kuvittelisin, että kreikkalainen jugurtti olis niistä kaiken jämäköintä (siis niin että lusikka pysyy hyvin pystyssä pienessäkin jugurttiköntissä :D)

  Tykkää

  1. Oooh, pitää syödä joku päivä tota persikkaviipaleiden kanssa. Kuulostaa ihanalta! :)

   Niin ja sitten on vielä venäläistä jugurttiakin (ainakin täällä Ruotissa) mutta siinä on ainakin 22 prossaa rasvaa, ja se maistuu jo melkein smetanalta/ creme fraichelta :P Pitäisi joku päivä tehdä joku jugurttitestaus jotta saisi tietää mikä ero niissä oikein onkaan haha :D (i wouldn’t mind) Mä ainakin ostin tuon kreikkalaisen Lidlistä, mutta olen nähnyt Oikos-merkkistä kreikkalaista kaupoissa myös.. Tosin.. Enhän sitten oikein tiedäkään, että mitä Suomen kaupoissa nykyään on hahah :D (Lidlissä on kai kuitenkin sama valikoima??)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.