sinkkuelämää: voittajafiilis

Istuttiin eilen tyttöjen kanssa meidän kantapaikassa (ihan vaan parilla oltiin, oikeasti!) Ja sillä välin, kun tytöt kävivät vessassa (aina kimpassa, ei koskaan yksin..) selailin vähän Facebookkia kännykässä. Silmääni osui, että exäni oli kommentoinut erästä yhteisen kaverin statusta. Ja silmäni osui exän kuvaan (poistinhan tyypin Feissarista noin miljoona vuotta sitten, enkä ole muuten tyyppiä nähnyt ollenkaan sen jälkeen, enkä ole ollut yhteydessäkään siihen) – ja sain ehkä pienen sokin – herranjumala!

Siis tämä minun exäni, joka mun mielestä kerran kauan sitten oli ihan ookoon näkönen tyyppi (kai, jos me nyt yhdessä oltiin melkein kaksi vuotta) muistuttaa nykyään jotain.. siis. Voi elämän kevät, huh huh. Parastahan olisi tietenkin laittaa sen kuvat tänne, mutta en sentään niin alas halua vajota.. Mutta kuva oli niin epäimarteleva, tyyppi kasvattaa hiuksiaan ja on vaalentanut ne ihan valkoisiksi ja muutenkin näytti joltain 15-vee narkkari-alkoholistilta/pummilta. Katsoin kuvaa oikeasti varmaan 5 minuuttia ihan sokissa ja olin ihan että mitvitt.. oikeasti. Sitten katsoin itseäni peilistä ja vaikka olinkin todella väsynyt (enkä edes ympäripäissäni huom huom) ja huomasin oikeasti olevani tyytyväinen ulkonäkööni, meistä kahdesta, minä olen kyllä se who turned out better. Jos itse siis saa näin sanoa.

Kun likat tulivat takaisin pöydän ääreen reaktioni oli about tämä:

tumblr_mlydg35tFs1rcy99do1_400 tumblr_inline_mnfc4zcaid1r04y1h tumblr_inline_mnwukadw2d1qz4rgpSelitänpäs seuraavaksi miksi.

Olin mukamas niin katkera silloin yhdessä vaiheessa. Olin siis NIIN katkera. Melkein säälittää mun katkeruus tässä tekstissä. Tuosta päivästä on mennyt about 10 kuukautta. Olen sinä aikana saavuttanut seuraavat asiat:

Laihtunut huomattavasti.
Tullut itsevarmemmaksi.
Pitänyt peilikuvastani JA itsestäni.
Saanut normaalin suhteen ruokaan (tästä lisää joku päivä.)
Tehnyt kämpästäni kodin, jossa viihdyn.
Saanut paaljon ystäviä ja tavannut heitä usein.
Ollut ulkona ja menossa.
Harrastuksestani (treenistä) tuli intohimo ja olen huomannut helvetin paljon tuloksia.
Ollut huomattavasti positiivisempi, kuin ennen (enkä häpeä sitä, että olen välillä negatiivinen ja pessimisti – koska minä olen sellainen ja piste (se yksihän oli sitä mieltä, että olen liian negatiivinen ja yritti muuttaa mua..)
Nauranut enemmän.
Saannut kuulla monelta, että olen oikeasti todella hyvä tyyppi.
Tavannut uusia ihmisiä ja jopa deitannutkin jonkin verran ja pitänyt aivan helevetin hauskaa (välillä vähän liiankin hauskaa.)

Olen siis todella ylpeä siitä, mitä kaikkea olenkaan tässä vuoden aikana saavuttanut. Tai siis viime kesän jälkeen.

Se yks on:
Delevlannut ulkonäössä.
Menettänyt melkein kaikki kaverinsa, koska se istuu vaan kotona sen uuden muijan kanssa.
Enempää en tiedä, enkä muuten hei edes välitäkään.

Huomasin siis, että se katkeruus on hävinnyt aivan totaalisesti. Välillä on kulunut monta viikkoa, jolloin en edes ole muistanut ihmisen olemassaoloa, ja miten se mua aikonaan kohteli. Otin opikseni. Tiedän minkä arvoinen olen tänään, enkä ikinä koskaan aio sietää sellaista paskaa, mitä sen ihmisen kanssa sain mennä läpi.

Kieltämättä aika voittajafiilis.

vandamage

PS. Lisäksi TinA kertoi, että hän oli viikolla hengaillut sen yhden uuden muijan kanssa, ja se muija oli näyttänyt jotain kuvaa siitä yhdestä TinAlle. TinA järkyttyi myös kuvasta ja heitti vahingossa seuraavan lauseen:

Herranjumala! Mitä sille… siis onko se TUON näköinen nykyään?!?

Tajusi kuitenkin melkein heti kelle puhui, ja heitti sen jälkeen jotain muminaa säästä.

Priceless :’)

PPS. Olen muuten vihdoinkin terve flunssasta ja huomenna on aika mennä salille taas. Tuskin maltan odottaa.. Tämä kulunut viikko on – vaikka olenkin ollut kipeänä – ollut sairaaaaan mahtava. Ja ehkä kerronkin syyn siihen joku toinen päivä.

PPPS. Mitä teille kuuluu muuten?

2 vastausta artikkeliin “sinkkuelämää: voittajafiilis

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s