maailman surkein auringonpalvoja

paleTämä on toivottavasti aivan viimeinen päivä, kun flunssa vielä vaivaa. Pystyn jo puhumaan, eli ääni on tullut takaisin. Kuitenkin vähän sellainen whiskey-basso-ääni, mut hei – babysteps :D Koska ulkona on todella kiva keli, ajattelin, että olisi ihan tylsää vaan istua sisällä makamassa.. joten laitoin biksut päälle (!!?) ja menin ottaa vähän aurinkoa parvekkeelle. Kokonaiset 36 minuuttia kestin, kunnes aloin tylsistyy ja laitoin pillit pussiin ja menin sisälle. Siskoni mielestä olen säälittävä.

Auringonotto ei kyllä ole ollenkaan mun juttu. Mulla ei riitä kärsivällisyys siihen. Siis siihen, että vaan – makaa aloillaan 435904369586 tuntia, välillä vaihtaa kylkeä vaan. No man. Lisäksi palan ihan joka ikinen kerta.

Kuka muu ei tykkää auringonottamiseta? Vai rrrrakastatteko sitä?

Toivottavasti teilläkin paistaa aurinko ja saatte nauttia siitä, mukavaa keskiviikkoa mussukat. Mäpäs lähden kohta kohti ilmaisen viinan bileitä (siis firman kesäbileet ois tiedossa.) Ei varmaan pitäisi, mutta en kestä olla yksin hikisessä yksiössäni enää. Hehe.

6 vastausta artikkeliin “maailman surkein auringonpalvoja

 1. Paistaa joo, huh saatana mikä helle :D

  Mä VIHAAN auringonottamista, siis just sellasta pelkkää makaamista. Ja palan kans helposti eli ei viitsi ehdoin tahdoin arskaa ottaakaan. Ja nyt kun mietin niin en mä kyllä koskaan edes rusketu että eipä kannata paljoa makailla :D

  Tykkää

  1. Haha toi ”huh saatana mikä helle” on kyllä päivän quote :’D

   Mä yritin lukee kirjaa, mutta ei siitä oikein tullut mitää ku kirja paino niin paljon. Wää. Emmäkää oikee rusketu. Tiiä sitte miks mä edes yritin sitä.. D-vitamiinin takia ehkä? :DDD

   Tykkää

   1. Joo ei voi pelkästään lukee. Se kuumuus jotenkin häiritsee ainakin mulla keskittymistä eikä siitä tuu mitään :D Sitten jos oikein touhuaa jotain (ihan niinku helteellä pystyis) niin se toimii mutta ei paikallaan olo, ei millään.

    Eli mihin päädyimme? Helteellä ei voi tehdä MITÄÄN. :D

    Tykkää

    1. HAhah joo ei niin. Vittu!

     Siis pelkästään kaupungilla hengailu helteessä.. Huh huh. Siitähän tulee vaan huonolle tuulelle :D

     Tykkää

 2. Ei oo kyl miustakaan makaamaan paikoillaan tekemättä mitään jos aurinko paistaa, ei sitten millään. Tai no toki sitten jos nukahdan, mutta en halua herätä paloauton punasena. Nautinkin aurinkoannokseni kun pyöräilen paikasta A paikkaan B tai menen torille kahville tai jotenkin muuten tehden jotain enemmän tai vähemmän järkevää samalla.

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s