maailman ehkä paras jäätelö

Ruokavalioni on flunssan takia viimeisinä päivinä koostunut melkein ainoastaan jäätelöstä. Ei haittaa. Jäätelö on nimittäin hyvää, eikö vain? En ole jaksanut tehdä mitään omia jätskejä, vaan olen käynyt läpi melkein kaikki kaupan jäätelöt (no en sentään ole ihan kaikkia..) Mulla tämä jätskin syöminen on vähän hankalaa, sillä en tykkää hirveesti suklaajätskistä. Enkä muuten mansikasta. Enkä baidevej päärynästäkään. Ja nämä on niitä makuja, mitä on aina biljoonassa eri muodossa. Huokaus. Mun lempparit on yleensä ne erikoiset ja oudot makuyhdistelmät. Kuten esimerkiksi:

IMG_20130602_152502

Vaniljakermajäätelöä, chilia ja salmiakkia. Ja sanonpahan vaan että MAIGAAD olipas hyvää. Ei tosin ollut ollenkaan tulista, mikä vähän otti päähän. Mutta en valita. Sairaan hyvää. Varmaan menen ostamaan toisen paketin. Todennäköisesti kolmannenkin.

Mikä maku on sun lemppari?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.