pitää syödä hyvin, että jaksaa pt 3445765758

Ja sitähän en taas vaihteeksi ole tehnyt.. Voi huokaus. Milloin sitä oikein oppisi? Eilen esim söin illalliseksi valkoista leipää, suklaapatukan ja energiajuomaa. Haha. Healthy living indeed. Mulla oli jopa mukamas terveellistä ruokaa eväslaatikossa, mutta jotenkin unohdin syödä sen iltaduunissa? Senile much?

Tänään kun menin salille, kahden 13 h työpäivän jälkeen, meinasin pyörtyä jo salille astuessa (eikä syynä ollut muuten hottisduudeli, joka oli siellä huoltamassa koneita) vaan voimaton olo ja nälkä. Vaikka söin kunnon aamiaisen, siis mastodonttiaamiaisen… En jaksanut vetää normaaleja 3×8 toistoja ollenkaan, vaan vedin sen verran mitä jaksoin (yli puolet vähemmän kuin normaalisti.) 25 minuuttia myöhemmin – ja sen jälkeen kun tiputin 5 kg painon lattialle (ja melkein varpailleni – tosin ainoastaan kynnet ottivat turpiinsa, kun ote lipesi) koska voimat pettivät ihan totaalisesti, tajusin että on aika pistää pillit pussiin ja mennä kotiin ja syömään (vedin melkein litran viiliä hehe.)

Sen jälkeen otin pitkän suihkun ja istahdin koneen ääreen ja ostin itselleni junalipun Göteborgiin. On aika ottaa miniloma ja poistua kaupungista hetkeksi (ja samalla mennä moikkaamaan maailman parasta saksalaista, joka muuten on muuttamassa pois Ruotsista, yhyy.) Toivottavasti pokaan jonkun ihanan duudelin Göteborgissa, niin voin muuttaa vaikka sinne taas takaisin. Siis pitkällä tähtäimellä. Tai jotain. Jee!

3nuaixP

Mitäs sinnepäin kuuluu?

4 vastausta artikkeliin “pitää syödä hyvin, että jaksaa pt 3445765758

  1. Tää on ollu paska viikko. Oon lähinnä vaan itkenyt silmät päästä päivisin, käynyt koulussa ja tullut taas kotiin pillittämään. Että vähän kriisiä pukkaa :/ En tiedä mitä hittoo mäkin eilen ajattelin kun ostin nälkäsenä kaupasta pitsan! Oon ollu 3kk syömättä viljaa, mitäs luulet mitä maha tykkäs pitsasta… Oikeen kurjuuden maksimointia :D

    Tykkää

  2. Joo, mulla on jatkuvasti nälkä ja treeni nyt ei AINAKAAN suju ku on nälkä. Mut eilen vedin renkaalla leukoja!!! NELJÄ KAPPALETTA. Wohoo.

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.