maito ♥ mustikka

Treenin jälkeen pitää tankkaa safkaa, jotta lihakset voivat palautua. Hävettää myöntää, mutta olen aika huono tässä. Jos mulla olisi hyvä muisti ottaisin salille mukaan banaanin ja vetäisin sen ihan heti cardion jälkeen. Mutta muistini on aika huono. Yleensä melkein juoksen kotiin syömään (ihan sen takia, koska mulla on aina huutava nälkä treenaamisen jälkeen.) – En muuten käytä (tällä hetkellä) mitään proteiinipulveria.

Mutta jos olen menossa jonnekkin salin jälkeen joudun aina käydä kaupassa ostamassa jotain. Yleensä ostan joko banaanin ja pienen maidon (aivan täydellinen palautusjuoma ja välipala) tai sitten Gainomaxin. En periaatteessa oikeastaan tykkää Gainomaxeista, paitsi siitä vadelman makuisesta) – ne on yleensä mielestäni liian makeita (eikä se yleensä edes auta siihen pahimpaan nälkään.)

mustikkamaitoOlin menossa jätskille tyttöjen kanssa tänään tappotreeniin jälkeen, joten menin hakemaan sitä banaania ja maitoa kaupasta. Mutta maitotiskin kohdalla huomasin tämän Arlan mustikkamaidon, jossa on 50% enemmän proteiinia kuin normaalissa maidossa. Ja koska hinta ei ollut taivaissa (joku 13 kruunua) niin ajattelin, että voinhan sitä testata.

Ja damnation se oli muuten todella hyvää! Eikä lisättyä sokeria. Ja maistui muuten mustikalle. Paitsi, että hei! Mun laskujen mukaan 5.3 g /100 g proteiinia ei muuten ole 50% enemmän. Jos siis normimaidossa on  4,9 g. No ihan sama. Tulen varmasti ostaman tätä useamman kerran. Lisäksi plussa siitä, että rasvaa on 0.5 gramma. Ruotsissa kun noita pieniä maitopurkkejä (2-3dl) saa ainoastaan kevytmaitona (1.5 g) tai kulutusmaitona (3 g).

Mitä te yleensä vedätte treenien jälkeen?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.