pakollinen kävely-sightseeing kaupungin ympäri ja seksikästä juoksua.

Mun maanantai meni about näin:

– Nukuin vähän pommiin, melkein tarkoituksella, koska päätin mennä pyörällä töihin.
– Pyörä tietenkin hajosi 2 minuuttia sen jälkeen, kun lähdin kotoa..
– ..joten jouduin juoksee ja taluttaa pyörän duuniin..
– .. tietenkin myöhästyin..
– .. ja olin aivan hiestä märkänä töissä.
– Duunipaikalla tietenkin tietokoneessa oli vikaa, jota en itse osannut korjata, joten istuin siinä ihan Hoo Moilasena, koska kukaan muu ei ollut paikalla auttamassa.
– Kun tietokone toimi, tein tietenkin töitä väärässä projektissa noin puolitoista tuntia…
– Sen jälkeen lähdin juosemaan kohti yliopistoa.. (koska pyörä oli perseestä)..
– ..ajattelin hakea lounasta kaupasta ja siellä oli (keskellä päivää) ihan vitumoinen jono (tässä kohtaa mun silmät nyki aika reippaasti..)- .. luennolla yritin epätoivosesti pysyä hereillä..
– .. päästiin lähtee liian aikasin sieltä, joten mulla oli ihan törkeän pitkä paussi, kunnes piti olla duunipaikka kakkosessa..
– .. joten lähtin kotiin – kävellen (huom yliopistolle on joku 4 km mun luota.. pyörä olisi todella jees..)
– .. nippanappa ehdin syödä kotona ja ajattelin, että olisi ihan hyvä välillä tarkistaa tilin saldo, mutten löytänyt mun pankkikoodeja mistään…
– ..sain snadin raivokohtauksen ja käänsin koko kämpän ylösalas noin 10 minuutissa. En löytänyt niitä ja olin jo *näin* lähellä itkemistä (joo siis stressiä pukkaa edelleenkin..) Sitten jouduin menemään töihin taas (KÄVELLEN.)
– .. istuin siellä muutamat tunnit aavistuksen vittuuntuneena ja sitten KÄVELIN kotiin taas – ja nyt ottaa päähän, että kämppä on ihan pommin jäljiltä. Prkl.

Sairaan kiva maanantai. Todella. Ihan vitun kiva maanantai.

tumblr_inline_mmis6suPNk1ruxf43Mut hei, ainakin tuli noita kilometreja käveltyä tänään. Että en ole ainoastaan vaan perseelläni istunut.

Jos en olisi eilen käynyt pikaisella juoksulenkillä hermoja rauhoittamassa, olisin tänään varmaan vetänyt jotain ärsyttävää ohikulkijaa turpaan (liioittelen ehkä vähän, en sentään hyökkää tuntemattomien kimppuun..) Olen siis vihdoin ja viimein taas aloittanut Zombies, Run!-juoksut taas (meni päin persettä, mutta olin kuitenkin juoksemassa.. levelli 0 taas -.- ) Siinähän kuunnellaan ikäänkuin tarinaa sinä aikana, kun ollaan juoksemassa, ja välillä zombiet alkavat juoksemaan sun perään (joo nää on sellaisia zombieta.. ei siis mitään normihitaitazombieta) ja joudut juoksemaan niitä karkuun. No jostain syystä en saanut musiikkia toimimaan, joten vedin ihan ilman musaa (tylsää baidevei) ja hahaha – ja hämmästelin useaan otteeseen, että miksi näitä zombieta tulee niin vitusti (niitä tulee yleensä yhden 30 minuutin juoksun aikana kaksi kertaa) – no meni muutama minuutti, kunnes tajusin, että sehän on vaan mun oma hengitys ahhaha. Seksikäs hengitys mulla, kun juoksen. Tuli vähän mieleen tämä kuva:

how-i-think-i-look-likeMiten maanantai meni sielläpäin?

2 vastausta artikkeliin “pakollinen kävely-sightseeing kaupungin ympäri ja seksikästä juoksua.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s