bosnialaiset häät, keikkoja ja vapputunnelmia salilla.

Tässä on nyt viime aikoina ollut sen verran äktsönii tällä Örppöössä, etten ole oikein jaksanut blogata. Kuten varmaan muistatte (jos ette, niin teillä on aika huono muisti – vähän niin kun mulla) sain uuden työpaikan taannoin. Sen lisäksi olen edelleen toisessakin duunissa aina välillä. Joten 13 h duunipäivät – oi nami (no palkkapäivä saattaa olla suhteellisen kiva?) Olen yleensä aika aivokuollut, kun tulen kotiin.  Bloggaaminen siinä tapauksessa olisi tätä tasoa: fajfklfj derkaderka. Jepp. Tykkään kuitenkin uudesta työpaikastani hirmuisesti!

Kuitenkin, sen lisäksi olen:

milkillusion

Käynyt kavereiden keikalla. Oli hyvä keikka ja jätkät soitti hyvin.

bosnianwedding

Ollut siellä ystäväni Almiksen häissä. Oli muuten kyllä kokemus. Pakko sanoa, että bosnialaiset perkule osaavat juhlia. Ovat ihan sairasta porukkaa. Musta tuntuu, että me suomalaiset poistuttiin ensimmäisinä pois sieltä. Eikun, se oli kyllä ruotsalaiset. Sitten me suomalaiset. Eikä ne olleet mitkään mushy mushy häät, ihanaa. Ei siis tarvinnut pelätä, että ripsarit valui pitkin poskia ja näyttäisi Alice Cooperilta. Morsian oli tietenkin tajuttoman kaunis. Ja ei, vaikka pöydällä näyttää olevan Fanta-pullo, niin emme todellakaan juoneet pelkkää limua vaan…

kuolemandrinkki

Viinaa. Ja lisää viinaa. Tässä on uuden Saran mainio drinkki. 99% vodkaa ja 1% red bullia. Itse asiassa jopa join siitä, yhden kulauksen (hyi saaa..) Loppujen lopuksi olin tietenkin aika naamat. Mutta hauskaa oli! Ja olin jopa kotona nukkumassa ajoissa. Tai siis löysin jopa kotiin. Että en nyt niin hirvittävän naamat ollut, äiti.

Sunnuntain krapula oli sitten jotain ihan hirveetä. Katsoin Flightin ja pillitin ihan törkeästi, koska krapula-ahdistus + ahdistava elokuva = ei niin hirvittävän hyvä yhdistelmä (leffa oli muuten ihan ookoo..) Olin vielä tiistai-iltana krapulassa. Vannon kautta kiven ja kannon, sain tarpeekseni. Ja ensi kerralla, kun menen jonkun ystävän häihin – pliide – ei open baria haha. Ja olin bajdevej ainoa sinkku siellä häissä. Ihan varmana olin. Tosi. Kivaa. Välillä oli kyllä vähän ärsyttävää olla siellä ihan yksin.. kännykkää hiplaamassa.

suklaakaurapuuroSyönyt hyvin, jotta jaksaisi. Okei, yhden megapussin karkkia vedin sunnuntaina darrassa. Oli muuten varmaan paras karkkipussi naismuistiin!

Olen hehkuttanut suklaapuuroa banaanin ja maapähkinävoin kanssa about ihan jokaiselle vastaantulevalle ihmiselle, mutta kaikki vaan haukkuvat mua ällöttäväksi. Höh. Ette vaan tajua hyvän päälle!

treenikuolema

Ihan näin yllättäen otin totaalisen iisisti vappuna. Ei alkoholia. Ei baari-iltaa. Ei mitään raitantaittanii kaupungilla. Ihan oikeast, scouts honor! Ruotsalainen vappu on jotenkin vaan niin feikki. Ei ole ilmapalloja. Ei serpentiiniä. Ei munkkeja. Ei tippaleipiä. Ei skumppaa Kaisanniemessä (koska mää oon sååmenrååtsalainen en siis hengaa Kaivopuistossa ehe ehe tai missä nyt kaikki ovat.) Ei vappubrunsseja. Eikä simaa (onneksi, koska se on ällöttävää..) Vaan kokkoja ja raketteja. Ja moottoripyöriä koko kaupungissa.

= vittuuntunut Marianne.

No ei vaiteskaan. Sen sijaan treenasin ihan törkeän setin tiistaina ja keskiviikko-aamun aloitin vetämällä Pumppia ja sen jälkeen Combatin.. Vaikka se otti voimille, mulla oli vielä energiaa vaikka maratoonin juoksemiseen. Kuitenkin vaan kävelin salilta kotiin. Ja kun vihdoin ja viimein jaksoin hinata itseni kuolemanraput ylös kämppääni, heittäydyin sänkyyn ja jäin siihen makaamaan loppupäiväksi. Siksi tuossa ylhäällä on kuva mun katosta. Makes perfect sense.

suklaavesi

Sen lisäksi testasin jotain aivan järkyttävää. Suklaan makuista kivennäisvettä. Hyi perkele. Kuka ikinä tämän keksikään – olet idiootti. Maistui siltä, kun olisi juonut vettä lasista, jossa on ollut suklaapirtelöä. Hyi perkele. Vain Ruotsissa. Mutta pakkohan sitä oli testata, koska sen verran outo yhdistelmä.

kevätsiivous

Ja sen lisäksi olen vielä tehnyt kunnon kevätsiivouksen. Ja käynyt läpi ihan kaikki kamani ja päättänyt tyttöjen kanssa, että mennään kirpparille kohta. Aion myydä noin puolet vaatekaappini sisällöstä, koska suurin osa vaatteita on joko liian isoja tai sitten en ole käyttänyt niitä yli vuoteen. Ihan turhaan säästää sellaista. Lisäksi heitän mukaan kenkiä, laukkuja ja kaikkea muuta roinaa. Ja sen yhden kamat bwahaha. Oonko ihan hirveä ihminen? Siis koska jätkähän ei ikinä tullut hakemaan kamojaan, niin miksi en voisi tienata muutamat kruunut sen roinasta? :D

Eilen vielä kaiken kunniaksi heräsin nenä tukossa ja kurkku paskana. Kivaa. Tämä tästä vielä puuttui – flunssa. Se tarkoittaa siis sitä, että nyt otetaan taas vaihteeksi chillisti. Höh. Ei salia. Ei reeniä. Paljon C-vitamiinia ja teetä. Yhyy. Niin ja tänään heräsin jo viideltä, enkä saannut unen päästä kiinni enää. Puoli. Viideltä. Vapaapäivänä. Miksi, oi miksi? Ensi viikolla alkaa vielä yksi yliopistokurssi, että so long vaan sosiaalinen elämä, nähdään sitten kesäkuussa terassilla.

Mitäs kivaa te olette puuhailleet viime aikoina ja miten vappu meni? Olitteko kaupungilla raittantaittaamassa?

Tulipas pitkä postaus. Oho.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.