bodypump85 – ja perse paskana.

Eilen vihdoinkin sain minäkin testata uutta BodyPump85:aa. Näin biljoona vuotta myöhemmin. Mulla on ollut tässä sen verran paljon töitä taas iltasin ja viikonloput juossut jossain baareissa tai missä lie, etten ole ehtinyt käydä Pumpissa ollenkaan tai missään muuallakaan.

Tosin ensin seisoin about 20 minuuttia peilin edessä hokemassa tätä itselleni – lähinnä siksi, koska Pumppi oli aamulla kello 10 – mun vapaapäivänä:

tumblr_ml7j34oBFd1s95n00o1_250Mutta olen huomannut sen, että aamusta on itseasiassa parempi mennä treenaamaan – koska aivot ei ole ihan vielä messissä, joten ne ei tiedä mille sitä itsensä oikein altistaakaan. Haha. Eli sain itseni sinne salille kuitenkin.

Näin jälkeenpäin voin sanoa, että olipas hyvä Pumppi tällä kertaa! Kolme biiseistä oli jopa aivan SAIRAAN hyviä – nämä:Ja pakko vielä lisätä, että kun kuulin Musen Uprisingin (Muse on yksi mun lempparibändeistä) niin meinasin kiljahtaa ihan ilosta.. Ei mitään tylsiä Brajan Adamsseja, Bon ”hyi saatana” Joveja tai loppuun kulutettuja Gunnareita. Jess!

Pidin varsinkin tokasta kyykky/askelkyykky-biisistä, ja siitä että hypittiin vielä sen v*itun laatikon päälle. Ai syy miksi kiroilen? No siksi, koska perse on AIKA hellänä just nyt (itseasiassa niin hellänä, että näyttää ihan salettiin siltä, kun olisin paskonut housuihini.)

Tosin. Pakko myöntää, että tein kardinaalimokan. Mähän oon viettänyt aika paljon aikaa viime aikoina punttiksella. Joten luulin, että olen ihan helevetin vahva.

*lyhyt dramaattinen lihastenpullistelu-paussi*

Joten latasin vähän liikaa painoja about joka biisiin (olisikohan tunnin ajankohta syynä? Sanotaanko näin? Okei hyvä.) Haukkareiden kohdalla jouduin jopa ottaa pari kiloa pois tangolta. Voi tätä häpeän päivää. Miten sitä aina unohtaakin pienen paussin jälkeen, ettei Pumpissa ole periaatteessa kyse lihasten voimasta, vaan enemmänkin kestävyydestä. Nojoo vähän sitä voimaa kai pitää myös olla. Vähän.. hehe. Huokaus. Niin, että sen perseen lisäksi mulla on kipeänä about ihan joka  ikinen lihas kehossani. Joka vaan lisää sitä ”moro-mä-paskansin-just-housuihini-mutta-yritän-olla-tässä-ihan-kuulina-kuitenkin”-kävelytyyliä.

Mut muuten kyllä tykkäsin! Harmittaa tosin, etten tiedä milloin seuraavan kerran ehdin käydä pumpissa, kun nyt on kerrankin näin kiva pumppi. Mitä mieltä te muut olette Pump kasifemmasta?

Edit: Jos ei lasketa mukaan sitä, että kävelin töihin ja takaisin tänään, niin enpähän ole hirveästi liikkununt sohvalta minnekkään (en oikein kykene siihen edes..) Ah miten ihanaa laiskotella!

2 vastausta artikkeliin “bodypump85 – ja perse paskana.

  1. Mie oon ollu bodypumpissa aina innoissani kun tullu toi Musen biisi :D Jotenkin tulee energisempi fiilis treenata kun saa kuulla lempparibändin musiikkia. Samoten joku aika sitten cycling-tunnilla kun viimenen biisi sattu oleen Poets of the Fallin Running out of time ja Poets of the Fall on mulle ihan ehoton ykkönen <3

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.