real beauty sketches

Näin tämän allaolevan videon tässä vähän aikaa sitten ja pisti kyllä vähän miettimään ja päätin pistää eteenpäin. Se oli itseasiassa miespuolinen kaveri, jonka tämän jakoi Facebookissa ja siinä samalla hän ihmetteli sitä, miten rankasti naiset oikein tuomitsevat ulkonäköään. Hän on aivan oikeassa. Liian usein sitä saa kuulla, kuinka joku ei tykkää siitä tai tästä tai tosta osasta heidän *insert random ruumiinosa* – itsekin tätä harrastan välillä. Aiai.

Videossa joukko naisia saavat kuvailla omaa ulkonäköään – ja miten he näkevät itsensä, kun FBIn semmonen piirtäjätyyppi (hyvin selitelty, eikö vain?) piirtää heistä kuvan heidän kuvailustaan. Sitten sen jälkeen joku toinen saa kuvailla kyseiset naiset ja siitä piirretään myös kuva. Ja sitten näitä kuvia vertaillaan. Video on osa Doven  Real Beauty kamppanjaa ja täältä voi katsella koko hela hoidon.

Ehdottomasti näkemisen arvoinen! Ja eihän tuomita itseämme niin rankasti, jookos? Ollaan kilttejä itsellemme (ja toisillemme!) ja keskitytään niihin hyviin juttuihin. Eiks je?

Sharing is caring! ♥

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.