sota @ sali

Eihän tässä ole mennyt kuin vaan muutama päivä siitä, kun viimeksi avauduin vähän ihmisten käytöksestä salilla. Noh. Avaudutaan sitten uudestaan. Jos viime kerralla valitin siitä, että ihmiset huohottaa niskaan, niin tällä kertaa jutellaan sitten siitä, KUINKA kauan on okei istua siinä laitteessa.

Jos teet jotain 3×8 sarjoja ja pidät pausseja välissä, fine. Niinhän  minäkin teen. Siinä voi mennä muutama minuutti. Ja se on muuten ihan fine. Huone, jossa on vapaat painot, voi olla välillä niin täynnä, ettei sinne mahdu – sekin on ihan fine. Tehkää vaan ihan rauhassa niitä liikkeitä. Mä meen tekee jotain muuta sillä väliä.

Mutta.. se mikä absoluuttisesti EI OLE OKEI – on istua jossakin laitteessa ja rupatella kaverin/lapsesi/äitisi/mummon/koiran/kuolleen tätisi kanssa.. Eikä varsinkaan 35 minuuttia. Siis sanani eivät edes riitä kuvailemaan miten vitun törkeää on varata laitetta KOLKYTVIISMINUUTTIA. Oikeasti. 10 on jo siinä rajalla, että alkaa vituttaa. Sinä et edelleenkään ole se ainoa ihminen siellä salilla.

Arvatkaa vaan, kuka istui hanurillaan yhdessä laitteessa kolkytviis minsaa? Olisikohan ollut sama mummo, joka aukoi mulle päätä viimeksi? No tottakai. Siinäs se istui ja jutteli jotain emmä tiedä olisikohan ollut espanjaa. Huomasin jo kun aloitin treenaamisen, että se akka istui siinä laitteessa. Ja jo valmiiksi alkoi vituttaa, koska tiesin, että se varmanakin istuu siinä vielä, kun mun pitäisi käyttää sitä (ohjelman puolessavälissä.) No olin oikeassa. Tietenkin.

Siinä se vielä istui. Ehdin tekee KOKO ohjelmani läpi (ja käydä jokaisen laitteen/ lihasryhmän välissä vielä katsomassa oliko mummo jo jatkanut matkojaan.) No vittu ei. No sitten MÄ menin siihen viereen huohottamaan. Blablabla. Mun silmät alkoi nykii aika raivokkaasti ja verenpaine kohosi tsiljoonaan.

tumblr_lu3tjof1691qbmf8zKysyin häneltä, että eikö hän voisi mennä vaikka tuonne SOHVALLE istumaan ja juttelemaan (niinkun normaalit ihmiset – tai hanki handsfree asswipe), että muutkin ehkä haluavat käyttää sitä laitetta. Mummo selitti jotain (sekoitti espanajaa (tai  mikälie kieli nyt olikaan kyseessä) ja ruotsia) ettei ymmärrä ruotsia.

No on se perkele kumma, kun hän niin selkeästi selitti pari päivää sitten, ettei hänellä ole aikaa odottaa koko päivää – ja ihan ruotsiksi.

*Insert kaikki kirosanat*

Silmäni muljahtivat kattoon, huokasin ihan perkelen äänekkäästi, mumisin jotain, että mummon on parasta olla jossain hevonhelvetissä (itselleni – kunnoitan kuitenkin vanhempia ihmisiä, vaikka ovatkin kusipäitä ja idiootteja..), kun tulen takasin.

tumblr_inline_mfe1prfsRb1ro2d43Kävelin Crosstrainerin luokse, laitoin Lamb of Godia soimaan ja poljin (tai mikä helvetin liike crosstrainerissa nyt tehdäänkään) ihan vitun kovaa 20 minuuttia.. niin kovaa, että näin jo tähtiä, haha. Miten niin aggressioita? :D Kun tulin takasin mummo oli lähtenyt. Ja sain vihdoinkin istahtaa siihen laitteeseen. Siihen meni kokonainen minuutti.

Ohhhooh. Luoja mikä ihminen! Puhu puhelimessa jossain muualla, kuin salilla. Tai oikeasti handsfree on aika kova juttu ihan oikeasti, koska silloin voit treenata siinä samalla, kun juttelee! Tai ehkä et osaa tehdä kahta asiaa kerralla? Jos ei kiinnosta itse treenaaminen – älä.tule.salille.ollenkaan.IKINÄ! This means war, bitch!

tumblr_inline_mjjvkwADdI1qz4rgpNo sen jälkeen menin pukkariin ja olin tekemässä lähtöä, niin eiköhän siellä ollut joku mummojengi kotkottamassa ja levittänyt itsensä ja tavaransa ihan joka paikaan, enkä päässyt helpolla kaappini luokse. Verratkaa sitä vaikka johonkin sellaisen jenkkien armeijan bootcamp esterataan… Aina sama juttu. Menkää jonnekki kahvilaan (salillakin on yksi) juoruamaan. Älkää vallatko pukkaria. Lisäksi siellä juoksi mukuloita sinne sun tänne ja huusi ihan törkeän kovaa.

Jumalauta.

Pitäisiköhän mun ihan oikeasti joko a) vaihtaa nuorekkaampaan mestaan, jossa on ainoastaan miehiä? Koska äijät ei kotkota ja muutenkin ovat paljon rennompia? Kunhan siellä ei nyt vaan ole niitä vanhoja pappoja (joilla on taipumus olla aika pervoja..) vai b) ostaa iso talo ja rakennuttaa sinne oma, yksityinen sali? Silloin KUKAAN ei voi ärsyttää mua? Enkä minä ketään muutakaan? Haluaako joku sponssata vähän?

Lisäksi kännykkäni lensi maahan, kun olin kävelyllä aamulla. Ja näyttöön tuli naarmu. Yhyhyy.

Tänään on kyllä aika paska päivä.

tumblr_m7daelXmpP1qh4r9aKuvat

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.