sarjavinkki: sons of anarchy

Näyttää varmaan siltä, kun olisin ainoastaan ollut salilla/treenaamassa ja syönyt toodella terveellisesti kuluneina päivinä, jos tähän blogin sisältöön uskoisi. Noo.. totuushan ei ihan näytä tältä. Olen myös viettänyt ihan tajuttoman monta tuntia sohvalla katsoen uutta lempparisarjaa Sons of Anarchya!

tumblr_mgdvvqVStj1rbm0r8o1_500Tiedän, olen vähän jäljessä, kyseessähän on vanhahko sarja.

Aivan tajuttoman hyvää draamaa, mainioita roolisuorituksia, sopivasti juonenkäänteitä, ei nyt niin hirveesti mitään rakkauspaskaa ja soundtrakki kohdalla ja no.. tatuoituja miehiä (ja naisia!) Mikäs sen parempaa? Niin ja Jax – ooämgee – namii! Siis päähenkilö, näyttelijänä Charlie Hunnam. Uuh mama!

Jaxin lisäksi toinen lempparityyppi sarjassa on Gemma (Katey Sagal – tiedättehän, Peggy Pulmusista!), Jaxin mutsi. Se on muuten aika kova ämmä. Sille ei vittuilla.

Ron Pearlmanin rooli Clay on kyllä taas niin kuvottava, kun vaan olla ja voi.

Niin siis, ellette tiedä, mistä sarja kertoo, niin se kertoo moottoripyöräjengistä (tai mopo-jenigstä, niinkun Laura Ärrän kanssa sitä kutsutaan haa haa), jotka ovat elävät aika raakaa elämää Charming-nimisessä pikkupaskakylässä jossain Kalifornian aavikossa. Sillä välin, kun Clay haluaa jatkaa rikollista elämää, Jax haluaa, että jengi lopettaisi rikollisen toiminnan. No aika tylsä selitys, googlatkaa itse enemmän faktaa mistä sarja kertoo, jos kiinnostaa.

Kuka muu tykkää?

8 vastausta artikkeliin “sarjavinkki: sons of anarchy

 1. Ääää, mä en oo VIELÄKÄÄN saanu alotettua tätä. Mies on kattonu alusta asti ja kaikki muutkin ja jokainen kehuu jajaja. Jonkun jakson puolikkaan oon silloin tällöin kyllä nähny telkkarista ja hyvältähän se vaikuttaa. Ja joo, Gemma on kyllä terästä!

  Hmmm, ehkä mä otan tästä kesälomaproggiksen :D

  Tykkää

 2. SoA on niiiiiin paras! Jäin ekan tuotantokauden jälkeen niin koukkuun, että oli pakko ostaa kaikki tuotantokaudet itselleen. Vitoskautta odotellessa…vaikka hölmönä menin lukemaan juonipaljastuksia kyseisestä kaudesta ja nyt oikeastaan tiedän, mitä siinä tapahtuu, mutta uskottelen itselleni että ehdin unohtaa siihen mennessä kun saan boxin käteeni!

  Tykkää

  1. Niin on!

   No oon vasta tokassa tuotantokaudessa ja kun metsästin tota tunnaribiisiä juutuubilta niin eiköhän koko mesta ollut täynnä spoilereita :( Yhyhyy

   Tykkää

 3. SoA ja Jax <3

  Katottiin miehen kanssa kaikki ilmestyneet kaudet melkeen yhteen putkeen ja sit mie näin monena yönä unta että mies oli SoAa:n jäsen :D

  Kuudetta kautta odotetaan molemmat nyt innolla..

  Tykkää

  1. Hahaha! Kivoja unia ;) Mäki kattoisin putkeen, jos mulla olisi moderni internetti eikä rajoitetu datamäärä -.- yhyhhyyyyy

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.