asioita, joita en ymmärrä pt XII: itsekkäät idiootit salilla

Tiedän, että varmaan 80 % salilla käyvistä ihmisillä on jonkinlainen treeniohjelma, mitä seuraavat. Ja salilla on vähän väliä aika paljon porukkaa, riippuen kellonajasta etc. Joten voi olla hyvin mahdollista, että just se laite, jota pitäisi seuraavaksi muussata on varattu. Joo, se voi olla vähän tylsää, koska sitä vetää sen oman ohjelman rutiinina.

Mutta, mitä en kertakaikkiaan voi ymmärtää, on ne ihmiset, jotka jäävät siihen odottamaan vuoroaan. Kamoon. Menkää tekemään jotain muuta siinä välissä. Mun mielestä on hirvittävän törkeää seistä siinä huohottamassa toisen niskaan ja pyöritellä silmiään. Mun keskittyminen menee ihan päin hevon helvettiä ja mua alkaa vituttaa ihan sairaasti (ja mielessäni otan suurimmat painot ja heitän sen tän tyypin naamaan.) Ja sitäpaitsi, kun mua alkaa vituttaa, niin mä teen ihan tahallani liikkeeni paaaljon hitaammin. Joten sinä saat pölö odottaa paljon kauemmin.

Tiedätkö, sun treenit ei mene pilalle, jos teet liikkeet eri järjestyksessä. Sä et siitä kuole. Joten mene oikeasti jonnekkin muualle huohottamaan.

Eilen eräs vanhahko rouva teki just tämän mulle, ja sitten hän vielä huokaili siinä vieressä ja koputti mua hartioille ja kysyi, koska olen valmis. Kun sanoin, että juuri istahdin siihen ja olin vasta aloittamassa ja tässä nyt voi kestää vähän aikaa, koska vedän 3 x 8 sarjaa. Sieltä tuli megahuokaus, silmät muljahtivat kattoon ja hän kovaäänisesti heitti jotain, että hänellä ei ole aikaa odottaa koko päivää. Anteeksi mitä??

tumblr_mkmzvgqC7G1s6lhpeo1_400Verenpaineeni nousi about miljoonaan. Laitoin kuulokkeet korvaani ja jatkoin treenaamista. Tooodella hitaasti, siis sairaaaan hitaasti. Ja vähän ihailin habojani peilistä. Ja pidin ekstra pitkiä pausseja siinä välissä. Räpläsin puhelinta ja facebookkasin vähän. Mummon ilmeestä päätellen, hänen päivänsä meni pilalle. Bwahaha. Siitäs sai.

Oikeasti. Dafuq ihmiset?

Lisäksi eilen eräs mummo ja pappa alkoivat tappelemaan siitä, kumpi oli ensimmäisenä jonossa soutulaitteisiin. Se oli aika huvittavaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Pappa voitti. Mutta se näyttikin sellaiselta vittumaiselta papalta, joka voisi hyvinkin vetää jotakin turpaan.

Huokaus. Why can’t we just all come along? Peace on earth etc? (Sitäpaitsi, kaikkein törkeimmät ihmiset salilla on just nämä seitsemääkymppiä lähestyvät fossiilit… MIKSI? Älkää jupelauta tulko mussuttamaan siitä, että nykynuoriso blabla, kun ette itse osaa käyttäytyä! (Toim huom – tiedän, etteivät kaikki ole sellaisia.. mutta kuitenkin!))

Mikä vituttaa teitä erityisen paljon salilla? Vai oletteko te kenties juuri niitä selkään huohottajia? ;)

10 vastausta artikkeliin “asioita, joita en ymmärrä pt XII: itsekkäät idiootit salilla

 1. Hahaha. :D Joo, voin uskoa ton tuskan, vaikka en salilla käykään! :D …ehkä just ton takia. :P

  Mä meen tänään ekaa kertaa Vetosalille testaamaan kahvakuulatunnin…jos mesta on jees, ilmottautudun ens kuun crosstraining-kurssille, jota tietty poikaystävä jo dissaa kun ite harrastaa muka ainoota oikeeta crossfittia. Plah. :P Mut kivaa, jos vois tota ottaa kahvakuulailun kylkeen.

  Tykkää

  1. Joo toi on kyllä ainoa syy, miksi välillä tekis mieli lopettaa salitreenit :P

   Åh sun pitää sitten kirjottaa siitä jos testaat crosstrainingia! Mä oon suunnitellut, että menisin testaamaan crossfittia, kun nyt vihdoinkin löysin jonkun kolon täällä perseenreiässä, missä sitä voi treenata. Mä en tiiä yhtään mitä eroa niissä on O_o

   Tykkää

   1. Crossfit on ns. tuotemerkki, jonka pitää olla sisällöltään tietynlainen. Crosstraining on samaa settiä mut ei oo saanu tai hakenu hyväksyntää ollakseen crossfit. Avomies harrastaa crossfittia ja tietty kuittailee crosstrainingista…Mut siis kuka vaan voi vetää crosstraining-tunteja, ja sisältö voi olla myös mitä vaan. Crossfit pitää olla sitä mitä sen pitää olla. Olipas sekavaa, ehkä kuitenki tajusit. :D

    Meen ens kuussa crosstraining-kurssille, jos on viel tilaa. :) Crossfitsalit on niin täynnä täällä, jonotuslistoja myöten, pääsisin kyl tonne mis avomies käy, mutta en halua samalle salille, voidaan välillä tehdä juttuja erikseenki…

    Tykkää

    1. Ahaa, joo tajusin :D Hitsi millainenkohan on toi tilanne täälläpäin, ei kyl varmaa mitään hirveetä jonoa, kun sain ihan hirveesti etsiä edes yhtä mestaa jossa on .. jompaakumpaa, en mä nyt millään muista haha. Siistii, mut hei jos meet sinne nii kirjota ihmees siitä sitten, tahtoo tietää mitä mieltä olit :)

     Joo tiiän ton tunteen, sama se oli sen yhden kanssa, se halus treenata yhdessä – mutta sitä kaipaa vähän sitä omaa aikaa ja omia juttuja :P

     Tykkää

 2. mua ärsyttää pousailijat ihan sikana. siis semmoset jotka tulee sinne lähinnä kävelemään ympäriinsä ja välillä käymään 3 min ajan crosstrainerissa tai juoksumatolla nojailemassa niihin käsitukiin. ja yks veti joskus ikkunasta peilaten jotain wannabe-mallikävelyä juoksumatolla ai että mun teki mieli heittää sitä vesipullolla ja huutaa että joku haluais varmaan oikeesti urheilla siinä eikä odottaa että sä saat keikutettua persettäs siinä.

  ja sit joskus mua tuskastuttaa semmoset jotka ei selkeesti tiedä yhtään mitä ne tekis muttei kerta kaikkiaan voi kysyä keltään neuvoa. että jos sä herranen aika maksat kuukausittain siitä että saat tulla tänne ni tuskin kukaan puree sua jos kysyt että miten tää ajastin toimii tai mistä nää taljat saa menemään sillee toista kautta. mut ne on vaan reppanoita yleensä, tekee mieli mennä sanomaan että annas täti näyttää.

  Tykkää

  1. HAHAHA! Paras avautuminen! :D

   Joo sanos muuta! Mä nään tota aika paljon, kun treenaan mummojen ja pappojen kanssa. Se onkin ärsyttävää, kun haluaa juoksumatolle ja joku kävelee siinä etanavauhtia.. -.- Vaikka mäkin kyllä välillä kävelen, mutta se on vaan sen takia kun mä kuolen 3 km juoksun jälkeen niin pitää vähän kerätä voimia uutta juoksua varten hehe.

   Tykkää

 3. Päivitysilmoitus: sota @ sali | Mary ihmemaassa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.