pääsiäisnamit

20130330_120017_Josh_Alnitak_Clean

Roudasin ihan järkyttävän määrän suklaamunia Suomesta kavereille, mutten ostanut yhtäkään itselleni. Tai no, ehkä saatoin vetää yhden eilen, kun iski makeanhimo (muna-himo höhöhö). Itselleni ostin kuitenkin tämän Habanero-valkosuklaa-mustikka-suklaan (miten v*tus tuo sana oikein kirjotetaan? :D) Siis niin törkeän hyvää, etten löydä sanoja.

Jenny pakotti mua ostamaan saman valmistajan vadelma-tummasuklaa-patukan. Joka oli muuten niin tulinen, että kyyneleet valu silmistä ja alkoi yskittää. Se on ehdottomasti lempparisuklaani ikinä! Aina ottaa kaaliin, jos joku myy mukamas chilisuklaata, ja sitten siinä ei edes ole chiliä. Tämä valkosuklaa ei ollut yhtä tulista (höh) mutta kuitenkin sairaan hyvää. Harmi vaan, että minipatukat oli aika sairaan hintaisia (muistaakseni 2.60 tai jotain.. mutta tuossa paketissa lukee kuitenkin, että käsintehty suklaa..), muuten olisin ostanut laukun täyteen näitä Poppamiehen suklaita haha. Mutta sen arvoista kyllä!

Muutenkin himottaisi ostaa kaikki niiden tulisia kastikkeita ja soosseja. Ehkä sitten jonakin päivänä, kun olen rikas.

Onko joku muu maistanut näitä? Jos pidätte siitä, että suu ja nielu palaa, hiki lentää ja kyyneleet valuu silmistä.. testatkaa ihmeessä.

Ja oikein mukavaa pääsiäistä, jos sitä vietätte! Syökää hyvin, tehkää sitä, mistä tulette iloiseksi ja nauttikaa vapaasta (jos teillä sitä on… jos ei niin toivottavasti töissä on edes vähän mukavaa..) Itse ajattelin vetää pitkästä aikaa perseet. Oi niin classy!

PS. Vielä pieni anekdootti tuosta vadelma-tummasuklaasta. Kysyin äidiltäni, haluaako hän maistaa palan suklaata. No mammahan halusi heti maistaa (ylläripylläri). Muutaman sekunnin jälkeen tuli muutamat kirosanat ja ”mitä helvetin kuraa tää on?” Sitten se mussutti sitä muutaman minuutin ja sanoi, että se on niin ällöttävää ja tulista, ettei pystynyt sitä nielemään. Mikä tietenkin pahensi sitä tulisuutta.. Meidän mamma on ihan paras HAHA. (Miksi en filmannut reaktiota ja laittanut juutuubiin? Hmph.)

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s