käynti ihmemaa ozissa, värinpoistoprosessia ja herkullista ruokaa

Helsingissä ollessa olen esimerkiksi:

tumblr_mjxk5cBXnu1rmdlh9o1_500– Käynyt katsomassa Oz the Great and Powerfulin Jennyn kanssa. Oli muuten hyvä pätkä, en oikein tiennyt mitään elokuvasta ennen kun menin sitä katsomaan (paitsi, että siinä oli James Franco omnom.) joten ei ollut mitään odotuksia siitä. Koska rrrakastan Ihmemaa Ozia, niin enhän mä voinut olla pitämättä tästä. Yllätys, että se oli Sam Raimin (heppu joka on tehnyt esim Evil Deadin) tekemä. Suosittelen, neljä tähteä viidestä! Oletteko nähneet?

– Syönyt aika reippaasti karkkia. Esim Merkkareita! Nami nami nami.

– Käynyt testaamassa Malmin UH & Fixin salia. Oli ihan kiva mesta muuten, mutta fiilis oli vähän tällainen (niinkun uusia saleja testaessa yleensä.) Testasin jopa vähän kahvakuulia, kun niitä nyt niin hehkutellaan joka paikassa. Olisipa meillä Örppöössä myös! Ihan ookoo hinta bajdevej 7 euroa (koska olin siellä aamusta aikasin reenaamassa) per kerta. Menen kyllä uudestaakin! Paitsi toivottavasti ensi kerralla juoksumatot eivät ole niin ruuhkaisia (sinne oli jonoa.. JONOA! No olihan niitä vaan kolme…) Lihaskipu oli jotain ihan taivaallista! Ehkä se oli niin paha tällä kertaa, koska oli pakko näyttää kaikille miten kovis olen hahaha.

uudethiukset

– Värjännyt hiukset. Värinpoistoprosessi alkakoon! (Hitaasti mutta varmasti.. ja latvoista ensin.) Lisäksi sisko opetti mua leikkaamaan hiuksia oikeaoppisesti. Sisko on kyllä paras ♥. Nyt voin siis veloittaa kavereita, jos tasoitan niitten hiuksia. Hinta alkaen 5 €.. riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta. Ajanvarauksen voi laittaa Facebuukin kautta esim.

avokaadopasta

– Syönyt hyvin. Esim just sitä avokaadopastaa, jota kaikki muutkin Suomessa syövät. Tosin mä heitin sinne pinjansiemeniä sekaan vielä.. Jopa mamma ja sisko tykkäsivät! Tätä pitää tehdä kavereille Ruotissa!

bananapancakes

.. ja niitä banaanipannareita pakastettujen mustikoiden ja raejuuston kanssa. Omnom.

Edit: Haha mutsi tiskasi hämärässä ja tiputti ylläolevat lautaset lattialle.. about 10 minuuttia sitten. En saannut sydäriä, en toki.. Terv. Missä mun nitrot?

– Mennyt nukkumaan törkeän aikasin. Eilen esim kl 22…

-… Herännyt aikasin, koska koira pitää kusettaa. Siis musta ei kyllä koiraihmistä saa sitten millään. Hermot mennyt mutsin koiran kanssa about tsiljardi kertaa.

– Ostanut vähän tuliaisia (itselleni) kotiin. Esim just niitä Merkkareita ja neljän viljan puurohiutaleita (voi kyllä, roudaan niitä Ruotsiin…)

– Nauttinut olosta ihan sikana. Paitsi, että tänään heräsin migreeniin ja päivä meni vähän perseelleen. Mutta.. maanantai, tiedättehän?

Mitä kiva te olette tehneet viime aikoina?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.