rankka päivä.

Perjantai oli kyllä yhtä tunteiden sekamelskaa. Kuten jo sanoinkin, tämänkertainen Helsinki-vierailun syy oli vähän ikävämpi. Nimittäin isoäidin hautajaiset. Miksi muuten hautajaiset ovat niin saatanan rankkoja? En tykkää sitten yhtään näyttää tunteita julkisesti. Häpeän jo itkemistä, jos näen itseni peilistä, kun pillitän – saati sitten julkisesti.

Lisäksi, koska olen tunari, laitoin nenäliinat laukkuni pohjalle, enkä kehdannut alkaa niitä kaivelemaan sieltä kesken hautajaisia. Joten siinäs sitten pillitin ja nyyhkytin aika äännekkäästi. Onneksi olin sen verran fiksu, etten laittanut alaripsiin mitään ripsaria, etten näyttänyt pandalta tai Alice Cooperilta. Olisi varmaan isoäidin ystävät pelästyneet aika reippaasti siinä tapauksessa.

Mutta jo muistotilaisuudessa tuntui paremmalta ja juteltiin perheen ja sukulaisten kanssa.

Päätin muuten, että sitten, kun minusta aika jättää, niin kaikki hautajaisvieraat vetävät yhden shotin arkun/uurnan luona, ja kertoo jonkun hauskan/nolon anekdootin musta (joo olen häikäilemättömästi pöllinyt tämän idean PS. I love you -leffasta). Ja sitten kuunnellaan jotain kivaa musiikkia, eikä mitään surullista. Ja nauretaan. Siskoni heitti tähän hauskan kommentin: Luuletko oikeasti, että joskus 90-veenä muistan yhtään mitään hauskaa susta enää? Tuskin tulen edes muistamaan, kuka itse olen… Haha. Nojoo.

Mutta kyllä tämä tästä. Elämä jatkuu.

Vila i frid Famo ♥ Lepää rauhassa Famo.

2 vastausta artikkeliin “rankka päivä.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.