i’m in hel..sinki

Vihdoinkin kotona! Tai siis.. äipän luona Pukinmäessä. Olen raahannut törkeän painavaa vaaleanpunaista matkalaukkua ympäri Pohjoismaita ihan tarpeeksi jo. Siis mikä juttu siinä muuten on, etten ihan oikeasti osaa pakata mukaan vähän kamaa? Aina matkalaukku ihan täynnä. Huokaus.

Laivamatka oli muuten ihan vitusta. Ensinnäkin laiva keinui ihan törkeästi ja toiseksi, mulla oli C-luokan hytti. Voin näin ihan kokemuksesta sanoa, älkää vaan ottako C-hyttiä talvella (tai jos on jäätä merellä..) Siis se ääni, se ääni, jota siitä jäästä lähtee on jotain ihan järkyttävää. Huh huh. Nukuin varmaan pari tuntia.

Vaikka jo ratikkaan astuessa sain aika pahan kulttuurishokin (kyynärpäitä otsaan, vittusaatanoita vanhoilta mummoilta ja miljoona ihmistä turpa rullalla etc.. ) niin olin kuitenkin yhtä hymyä koko matkan siskon luokse. Vihdoinkin Helsingissä. Tuttuja mestoja. Kuinka olenkaan odottanut tätä päivää. Toisen kulttuurishokin sain, kun siskon kanssa käytiin ostamassa aamupalaa. Oo-Äm-Gee kallista. Herranjumala ruoka on Suomessa ihan järkyttävän hintaista! Itketti kassalla. Ainakin melkein.

20130321_190242Illalla kävin saunassa ja join bissen. Koska pakko chillata hermoja. Huomenna on rankka päivä tiedossa. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta ikinä, kun join bissen saunan jälkeen. En oikein ymmärrä, miksi sitä niin hehkutetaan. Ei se nyt niin mahtavaa ollut… Nojaa makuasia.

Toivottavasti voitte hyvin.

xoxo

6 vastausta artikkeliin “i’m in hel..sinki

 1. Siis mä en voi uskoa että me ei taaskaan ehditä näkemään! :(

  Tsemppiä hei, en tiedä mitä tänään tapahtuu mutta voisin heittää arvauksen ♥

  Tykkää

  1. Yhyy aina menee ristiin. Mut hei, kesällä sitten VIIMEISTÄÄN! Mä kiellän sua ehdottomasti lähtemästä minnekkään matkoille! :D
   Kiitos tsempeistä. Rankka päivä ollut, mutta eteenpäin mennään.. :)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.