muffareita, halpaa viiniä ja leffoja.

Viikonloppu tuli ja meni. Perjantaina joukko iloisia tyttöjä tuli mun luokse ja leivoin muffareita. Ensimmäistä kertaa ikinä, tein Shake n Bake-muffareita – suklaamuffareita ja frostingia, joka maistui purkalta. Ihan törkeän hyviä, vaikka kuulostaa ehkä kammottavalta. Ei siis mitään minttupurkkaa, vaan siis tiedättehän… Bubblegum! Lidlistä ostettu joskus Halloweenin aikoihin. Sitäpaitsi ne oli aika söpöjä: IMG_20130315_104844Join ihan järkyttävän makuista viiniä. Siis en ikinä, ikinä, ikinä enää osta mitään viiniä, jota en ole maistanut aiemmin.. Enkä taatusti osta mitään etikettien perusteella. Enkä mitään halpaa viiniä koska rahapula, mielummin olen ilman viiniä sitten ensi kerralla. Tämän piti olla marjaista, maistua aavistuksen mustikalta, öö orvokilta ja lakritsilta. Kuulostaa aivan mahtavalta. Maistui ihan paskalta. Tai pahemmalta kuin paska (Huom! En ole siis paskaa maistannut, mutta voisin kuvitella, että tämä maistui pahemmalta.) Hyi helvetti.  IMG_20130315_193131Pelattiin, syötiin karkkia ja muffareita, naurettiin ja juteltiin. Mä taisin syödä karkkia kaksin käsin. Mutta olipas muuten törkeän hyvää pitkästä aikaa. Ja sairaan hauskaa oli.

sarajaminä

Sen jälkeen lähdettiin baariin tanssimaan. Mä lainasin kaverin hipsteri-arskoja (keskellä yötä joo..) ja kutsuin itseäni Maripseriksi. Ihan normiperjantai.

IMG_20130315_232716 IMG_20130316_215554Lauantaina pidettiin Laura Been kanssa leffailta (ja Laura toi mukanansa kasan karkkia ja sipsejä.. TAAS.) Oli mukavaa olla ihan kotona vaan lauantain. Sen jälkeen kun Laura lähti kotiin tein ehkä parasta safkaa ikinä: Pinaatti-ricotta-lasagnerullia. Siis niin törkeän hyvää! Reseptin voitte katsoa täältä. Tosin mähän en tee mitään reseptin mukaisesti, vaan käytin sitä vaan inspiraationa. Mulla ei esim ole mitään mozzarellaa noissa mun hienoissa (Joo ei nyt jutella mun rullien ulkonäöstä.. Ei ehkä ihan nappiin mennyt :D) lasagnerullissa. Mutta taivaallisen makuisia kuitenkin!

Sitäpaitsi tajusin, etten ole syönyt lihaa sitten perjantain. Oho. Ihan, kun olisin kasvisyöjä tai jotain. Oho oho. Melkein ainakin.

Sen jälkeen katsoin ehkä paskimman leffan miesmuistiin: Leprechaun. Koska St Patrick’s. Sen piti mukamas olla kauhukomedia, mutta suurimmaksi osaksi tunsin vaan myötähäpeää, koska näyttelijät oli perseestä ja koko tarina ihan hanurista sekin..

Sunnuntain mätänin töissä. Tosin en krapulassa, niinkun yleensä. Hehe.

Nyt pitäisi siivota kämppä ennen töitä ja aloittaa pakkaaminen.. Huomenna kohti Tukholmaa, laivaa ja Helsinkiä. Vihdoinkin.

Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu.

PS. Haluaako joku sponssata mulle puolentoista viikon treenit? Vaikka Lady Line, tai SATS.. Motivus? Joku? Lupaan ylistää teitä suuressa megablogissani kiitokseksi. Aijaa, kukaan ei halua sponssata? No ei sitten. En edes olisi kirjottanut mitään salipostausta. Meen sitten koiran kanssa lenkille sitten. Yhyy. 1,5 viikkoa ilman salia. Ahdistavaa.

3 vastausta artikkeliin “muffareita, halpaa viiniä ja leffoja.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.