kun jenny tuli örppööseen

paardit3

Jenny tuli viikonloppuna käymään Örppöössä ja pidettiin kivojen ihmisten (kaikki Örppöön parhaimmat) kanssa kiva get together ja kuunneltiin 90-luvun musiikkia. Oli pakko ottaa yhteiskuva meistä, koska niitä ei oikein ole. Tai no onhan niitä muutama, esim tämä anno 1990-jotain:

anno1990

Pelattiin sitä peliä, jossa kaikki kirjoittavat lappuun jonkun tunnetun ihmisen nimen ja sitten laitetaan laput kippoon (tai vaikkapa hattuun, niinkun me tehtiin, koska me ollaan hipstereitä) ja sitten kaikki ottavat lapun ja laittavat sen otsalle ja sitten pitää kysyä ”kyllä/ei”-kysymyksiä ja arvata kuka henkilö kukin on. Minä voitin (tottakai), TinA hävisi (Ensi kerralla sitten Laurat ja Joonas messiin kans. TÄMÄ ON KÄSKY!)  Mikä sen pelin nimi on suomeksi? Ruotsissa sitä kutsutaan Galen Panna:ksi hehe.

paardit2

Jenny oli iloinen varsinkin siitä, että porukka oli sisäsiistejä ja siivosivat, jos jotakin tippui lattialle. No enhän mä idioottien kanssa hengailekaan..

paardit

Kaikki oli hyvällä tuulella ja oli ihan sairaan hauskaa. Mentiin vielä baariin sen jälkeen tanssimaan ja parille bisselle. (Tämä taitaa olla ainoa kuva mun (rumasta) tatuoinnista…)

Mä taisinkin sitten olla ainoa, joka oli ihan jäätävässä krapulassa sunnuntaina. Mutta onneks mulla oli sisäkkö ystävä, joka piti musta huolta ja teki aamupalaa (jonka syömiseen meni noin 2 tuntia ja se näki päivänvalon uudestaan syömisen jälkeen.) Vietettiin päivä elokuvia katsellessa (legendaarinen Ace Venture: Kun Luonto kutsuu, Grave Encounters (ihan ookoo, kerran katsottava) ja Sinister (voisin melkein sanoa, että se oli ihan sairaan hyvä, koska en tiennyt elokuvasta yhtään mitään – mä taisin kiljahtaa muutamaan otteeseen ja Jenny itki äidin perään ja melkein paskoi housuihinsa haha. Suosittelen! – Mutta älkää googlatko mitään leffasta tai katsoko traileria, se paljastaa liikaa. Just watch it.)

kanapinaattipasta

Lisäksi tehtiin aivan törkeän hyvää kanafetapastaa. Tee näin: Paista kananfilettä paloina. Laita sivulle. Sulata hmm jonkin verran pinaattia, paista vähän voissa, laita sekaan kermaa (meillä oli joku kaurakermaversiosysteemi) mausta suolalla ja pippurilla, heitä sekaan vähän coctailtomaatteja ja pinjansiemeniä. Niin ja keitä pastaa kanssa. Hmm.. miten musta tuntuu siltä, kun unohdin jotain tuosta.. No. (Kun luin tekstin läpi uudestaan tajusin, että kutsuin tätä kanafetapastaksi – koska siinä oli fetaa.. hyvähyvä – unohdin siis sen tärkeimmän aineksen.. Siis fetaa vielä sinne sekaan loppuvaiheessa…) Sitten syömään vaan. Aivan. Vitun. Mahtavaa. Pastaa (miksi aina meinaan kirjoittaa paskaa, kun pitäisi kirjoittaa pastaa?) Melkein parempaa, kuin se vuohenjuustopasta, jota tein silloin kerran.

Kiitos vielä Jenny, että tulit moikkaamaan. Teki hyvää meille molemmille saada viettää vähän laatuaikaa. Meidän pitäisi ehkä vähän ryhdistäytyä ja viettää laatuaikaa vähän useammin, kuin kerran neljässä vuodessa. Haha. Oot paras ♥

PS. Ensi kerralla mennään sitten katsomaan sitä linnaakin..

2 vastausta artikkeliin “kun jenny tuli örppööseen

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.