viikon ♥ ihanat: fitspirationia, gifejä ja star wars-juttuja.

Pitkästä aikaa vähän viikon ihania. Viikon, pitäisi olla kuukauden tai vuoden kivat jutut möhöhö.

♥ Kaikki mitä tiedän bloggaamisesta, opin Demi.fistä. Bwahaha. Hulvaton teksti. ♥ Jos seuraat blogia Facessa, olet ehkä nähnyt tämän gif-tarinan. Mutta laitetaan se nyt tänne blogin puolelle kanssa, että kaikki muutkin näkee. Sinkkuudesta siis, tosi kiva! ♥ Viikon päästä Jenny tulee vierailulle, en millään malta odottaa! Jee! ♥ Pakko hehkuttaa vielä BodyCombat 54:sta – koreografia + musiikki on vaan niin törkeän hyvä. Jos seuraava Combat ei ole vähintään yhtä hyvä, ellei parempi, suutun ihan oikeasti. ♥

20130215_161812 (1)

Star Wars Origami-kirja. Mun. On. Pakko. Saada. Tuo. ♥

20130222_202058

♥ Sponttaanit perjantaikännit ja paskanjauhaamista Saran kanssa (ja viime viikolla Tinan kanssa). Ihan parasta ikinä. Tosin mun lupaus, että jätän sokerit vähäksi aikaa meni kyllä aika perseelleen eilen, mut whatever. Oli sairaan hyvää! Ja me oltiin muuten ainoat baarin tanssilattialla pilkkuun saakka, haha. ♥

motivationalpenguin

♥ Fitspiration -tumblr. Paljon hyödyllistä motivaatiota esim treeniin liittyvistä asioista ja hyvinvointiin. Ei mitään tyhmiä thinspiration-scheissee. Todella mielenkiintoista luettavaa, jos terveellinen elämäntapa kiinnostaa. Pingviinikuva ja allaoleva kuva lainattu Fitspirationista. ♥

tumblr_mdftzenMbm1rkvjwho1_500

Tämä ei välttämättä ole mikään ihana juttu. Mutta jos katsot Biggest Loser-sarjaa, sun pitäisi lukea tämä artikkeli siitä, mitä kameroiden takana oikein tapahtuu. Olen aina ollut sitä mieltä, että sarjassa on jotain mätää, koska porukka laihtuu ihan törkeän nopeasti. Ja kappas vain, olin ihan oikeassa.

Mitä kivaa sinä olet löytänyt viime aikoina?

2 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: fitspirationia, gifejä ja star wars-juttuja.

  1. Ihana toi pingviini :D

    Joo mie oon kans miettiny että jotain mätää tossa biggest loserissa on. Ihme keskitysleirimeno kyllä.

    Ja mie oon löytäny Angry Birds-kynsilakan! Ihana glitterikynsilakka! Tykkään. :D

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.