turkoosi peltirasia.

Tiedän, että kynsilakkoja ei ole vähään aikaan näkynyt täällä.. Se ei johdu siitä, ettenkö olisi ostanut uusia lakkoja, vaan lähinnä siitä, että kynsinauhani on ihan järkyttävässä kunnossa, enkä siis oikein kehtaa näyttää koko maailmalle niitä. Jos vain löytäisi jonkun hyvän käsirasvan, niin ehkä voisin palata kynsilakkapostauksiin… (vinkkejä?)

Kuitenkin, koska kuitenkin kynsilakkoja tulee ostettua silloin tällöin, niin tarvitsen uusille säilytyksen – koska edelliset laatikot ovat jo täynnä. Hmm, jos olisin fiksu ihminen lopettaisin kynsilakkojen ostamisen nyt heti – jos kerran säilytystilat loppuu ja käyttäisin loppuun nykyiset lakat – onneksi en kuitenkaan ole fiksu. Problem solved.

En edes ehtinyt mennä kauppoihin kiertelemään, koska sain maailman hienoimman peltirasian Judithilta synttärilahjaksi (en siis ainoastaan saannut sitä Bazinga-teepaitaa.. vaan MYÖS tuon peltirasian. Välillä mulla on ihan sellainen fiilis, että ystäväni hemmoittelevat minut pilalle. Mutta vain välillä hehe.) Se on tämä turkoosi (oiva värivalinta btw!) Kellogs-peltipurkki tuossa keskellä, joka on melkein kuin tehty lipaston kaveriksi.

peltipurkkiÄlkää pelästykö, tämä kuva saattaa antaa sellaisen vaikutelman, että olisin jotenkin hirvittävän siisti ihminen nykyään. Kuitenkin, lipaston päällä on normaalisti noin metrin kasa tavaraa, heitin ne vaan tällä kertaa lattialle. Loput kämpästä on  todella sotkuinen kaatopaikka. Nyt pitää kuitenkin laittaa paikkaa vähän kuntoon, koska olisi tarkoitus opiskella tänään. Te, jotka olette joskus opiskelleet ymmärrätte varmasti, sitä tekee ihan mitä vaan, jottei tarvitse opiskella. Möhöhö.

Kivaa keskiviikkoa mussukat. (Miksi aina meinaan kirjoittaa keksiviikko – tarkoittaako tämä, että salaisesti himoitsen keksejä? Mmm cookies.)

4 vastausta artikkeliin “turkoosi peltirasia.

 1. Ihania purkkeja! Niin tuo pillipurkki kuin tuo uusikin <3
  Mä niiiiiin kärsin samasta kynsinauhaongelmasta :/ Oon nyt ollut muutaman viikon ilman geelejä kynsissä ja tulee entisestään revittyä ja leikeltyä koppuroita kynsinauhoja! Kaivelin viime keväisen postauksen omista LCN lemppareista, tuo kynsinauhakynä on ihan ykkönen, kuorinta vielä siihen ja sit vaan jotain rasvaa, noilla pitäs saada käpälät kuntoon!
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/03/lcn-kevatherkut.html

  Tykkää

  1. Pillipurkin löysin Tiimarista :D Mulla oli Trindin kynsinauhavoide mutta sekin loppui justiinsa, kesällä se auttoi mutta ei talvel näköjään. Pitänee siis kattoo jos löytäisi tuon kynän jostain :) Kiitos vinkistä!

   Tykkää

  1. Muistaakesni Helsingissä ollessa hiplasin sitä hirvittävän kauan, mutta jätin ostamatta. Dammit. Pitää siis ostaa se seuraavan viisitin aikana hehe.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s