miserybuutsit ja pervoilua

IMG_20130207_110907

Tämä päivä on kyllä ollut niin vitusta, että olen melkein sanaton. Niin helvetin tappotylsää, kun olla ja voi. Niin oli muuten eilinenkin. Nojaa. Pitää olla iloinen, että on työpaikka blabla. Joo joo. Olen olen.

Ainoa asia, josta olen oikeasti iloinen on se, että pystyn vihdoinkin kävelemään Martens-buutseissani – kävelemään normaalisti siis. Ne siis aiheuttivat nyrkin kokoiset rakkulat molempiin kantapäihin, joten olen ollut aivan tuskissani kolmisen viikkoa. Niin ja sattumoisin vielä vahingossa puhkaisin yhden rakkulan, ennen kuin se oli parantunut. Fiksua, tiedän. Mutta se oli oikeasti vahinko. Muistaakseni.

Onneksi tänään tulee mun lemppariohjelma (siis mitä telkkarista tulee.. täällä Ruåtsissa) – Fråga Olle Dokumentären (suom Kysy Olle-dokkari (haha kuulostaa – tuota noin ruåtsalaiselta ohjelmalta joo.) Se taitaa olla omituisin ja pervoin dokkari-sarja ikinä, mutta oi, niin kiehtova. Yleensä siinä kerrotaan kaiken maailman oudoista fetisseistä sun muista pervoista jutuista. Ihan parasta, se ei varmaankaan tule telkkarista Suomessa?

No niin pusihali ja hyvää yötä.

6 vastausta artikkeliin “miserybuutsit ja pervoilua

 1. Tulee se! En muista miltä kanavalta ja milloin ja että tuleeko enää mutta olen katsonut! Se on kyllä outo :D

  Tykkää

   1. Ja sit niillä on se toooodella vaivaannuttava keskusteluosio missä on joku julkkisvieras tai kaksi, eikö? Ne vaan kikattelee ja punastelee :D

    Tykkää

    1. Se on se talk show versio! (näitä on siis kaksi eri – talk show ja sitten dokumentti-versio (jossa näytetään enemmän ja puhutaan vähemmän)) :DDD Mutta se talk showkin voi olla mielenkiintoinen hahaha.

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.