päivä täynnä ylläreitä – ehkä elämäni paras päivä.

Terse! Long time no.. write!  Tässä on nyt ollut sen verran hässlinkiä jo pitkään, että on blogi jäännyt vähän taustalle. Voisinpa kertoa ainakin yhden osasyyn siihen, miksi näin on. Nimittäin kaikki alkoi viime viikolla (suosittelen tässä kohtaa, että haette vaikka kupillisen teetä – tästä tulee pitkä postaus… anteeksi.) Laura (kakkonen) ja Joonas palasivat vihdoinkin Örppööseen lomaltaan ja kysyivät, jos haluaisin perjantaina mennä niille hengailemaan ja ehkä vähän bilettämään. Sure why not.

Tuli perjantai. Mulla taisi olla elämäni paskin päivä. Tasan kaikki asiat vitutti. Mua ei huvittanut tehdä yhtään mitään. Kävin salilla ja tunsin itseni rumaksi ja inhottavaksi ja halusin periaatteessa vain maata kotona ja hävitä ikuisuudeksi. No kun tulin kaupungilta kotiin, niin lattialla odotti ensimmäinen ylläri. Nimittäin aivan mahtava kortti Unikkaalta! (KIIITOS! ♥) Kortin aihe johtunee varmaankin tästä kuvasta?

IMG_20130125_112505Sitten olikin aika laittautua valmiiksi iltaa varten. Yritin pepata itteäni kivalla bilemusalla. Ei auttanut. Vedin siideriä melkein tyhjään vatsaan. Vähän alkoi helpottaa olo – hiprakka siis. Tanssin kotona, sain pakotettua hymyn suupielille. Laitoin kengät jalkaan ja luistelin kaupungille tapaamaan Laura ykköstä, joka oli myös tulossa viettämään iltaa. Otettiin bussi, valitin ja voivottelin, haistatin paskat maailmalle ja Laura yritti epätoivoisesti piristää mua.

Vihdoinkin perillä pimputin ovikelloa ja muutaman yrityksen jälkeen ovi aukesi. Astuin sisään Lauran ja Joonaksen kämppään ja siellä seisoi about puolet Örppööstä (siis kaikki kamut – muutama Uppsalastakin.) Kaikki oli ihan hiljaa pari sekuntia (mielessäni tämä tuntui ikuisuudelta ja ehdin jo selata muistiarkistoani, että olinko tehnyt jotain tyhmää ja tämä oli joku intervention esim alkoholinkäytöstäni.) Yhtäkkiä kaikki pamautti serpentiinit ilmaan ja huusi SURPIIIISE! Ensin tuli kyllä muutamat vittusaatanat suusta taas järkytyksestä, kunnes tajusin, että perkuleet olivat järkänneet yllätysjuhlat mulle! Hittolaiset, senkin ihanat ihmiset! Järkytyksen takia jouduin menemään hermosauhuille.

Sen jälkeen sain toisen yllärin, kun he hakivat megaison paketin ja lykkäsivät sen käteeni.  Kikattelin hermoissani varmaan viisi minuuttia, kunnes aloitin paketin aavaamisen. Sisältä paljastui PS3-laatikko. Olen jo kauan unelmoinut Pleikka kolmosesta, mutten millään voinut kuvitella, että mokomat olivat sen mulle hankkineet. Siksi luulinkin ensin, että se oli läppä. Että se oli vanha laatikko, joka oli täytetty alkoholilla tai jotain. Joten avasin vielä laatikon ja katsoin mitä siellä oli. Oli jo niin lähellä, että olisin alkanut parkumaan siinä kaikkien edessä, kun tajusin, että se oli se Pleikka. Sain vielä pelinkin, ja muutamat viinipullot, sekä Batman-kellon. Jotten olisi alkanut parkumaan, menin taas hermosauhuille.

20130125_194922

Sen jälkeen kaverit alkoi selittelee miten olivat järkänneet bileitä jo kuukauden ajan. Tarjolla oli vaikka mitä ihanaa syötävää ja aika stydiä boolia (niinkun yleensä kun Laura (kakkonen) ja Joonas läträä viinan kanssa…) Ihan törkeän siistiä siis.

Ei siinä muuten kaikki. Kun istuin lattialla juttelemassa yhden kaverin kanssa, niin yhtäkkiä kaikki nousivat seisomaan. Ihmettelin, että pitääkö mun kanssa nousta ylös prkl. Ja sitten Tina tuli kakku sylissä olkkariin ja kaikki yhtyivät lauluun ja hurraahuutoihin. Minä kikattelin tietenkin siellä lattialla (miksi ihmeessä kikattelin niin paljon? Ja miksi tunnustan tämän teille? Yhtä hyvin voisin sanoa, että istuin kylmän viileesti tuolissa ja olin niin tajuttoman cooli… hmm.) Ja meinasin taas alkaa itkee, kun näin kakun:

batmancake

Batmankakku! Mulle! Tina, Laura ja Joonas olivat ihan itse tehneet sen :D Paras! Ja se oli jopa syötävääkin hehe.

Sen jälkeen ilta meni aikamoisessa alkoholihuurussa, kun piti skoolata kaikkien kanssa. Jossain vaiheessa mielestäni tanssittiin tyttöjen kanssa olkkarissakin. Ja sitten mentiin klubiin (joku oli buukannut meidät VIP-pöytään fuck yeah!) ja tanssittiin pilkkuun asti. Ja vaikka aika perseet olinkin, niin tajusin, että uudet Martensit oli TODELLAKIN väärä kenkävalinta tanssimiseen. Terv megaisot rakkulat jaloissa.

Mutta all in all, vaikka perjantai alkoi paskasti, niin se oli loppujen lopuksi ihan paras päivä elämäni aikana! Ja olen edelleenkin niin liikuttunut siitä, että olen vihdoinkin löytänyt niin ihanan porukan ihmisiä, jotka tekivät kaiken tämän minun takiani (ja tiedän, että sisko ja Jenny olivat estyneet tulemasta pippaloihin.. mutta olitte hengessä mukana kuitenkin!) Siis mun!! En voi vaan ymmärtää! Suurinta osaa porukasta en ole edes tuntenut vuotta kauemmin.. Ei voisi uskoa, tuntuu, kun olisimme tunteneet toisemme ikuisuuden. KIIITOS IHAN TÖRKEESTI! Mahtavat bileet ja kakku oli bäst! Pusihali!

Ja syy siihen, miksi odotin maanantaihin asti, kunnes kirjoitin mitään tästä on tietenkin krapula. Oli kyllä aikamoiset bileet, jos siitä tuli 3 vuorokauden krapula. Koska minähän en todellakaan siis ole vanha tai mitään.

Ja vielä viimeinen PS. Sori about miljoonasta kirjoitusvirheestä… Jos joku kielinatsi luki tänne asti.

Translation: My friends threw me a surprise party for my 30th birthday, and I’m still in shock (or then I’m still hangover..) Lots of ♥ to you all! It was the best day of my life! 

9 vastausta artikkeliin “päivä täynnä ylläreitä – ehkä elämäni paras päivä.

    1. Hehe nimenomaan, mäkin luulin, että tällaista tapahtuu vain elokuvissa. Nyt vielä jos tapais sen elämänsä prinssin vielä samalla tavalla kun elokuvissa, niin ehkä tää elämä ei olisi pelkästään vain paskaa :) hehehe

      Tykkää

  1. Päivitysilmoitus: vitutuslista | Mary ihmemaassa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.