sarjavinkki: pretty little liars

Normaalisti lempparisarjat kuuluvat kategoriaan thrillerit, drama ja sci-fi – ja tietenkin kauhu. Joten oli aika yllättävä veto multa aloittaa Pretty Litte Liarsin katsomisen. En muista mistä luin, että sarja olisi yllättävän hyvä, vaikka kuuluukin melkein ”teinisarjoihin.” (Tai se on varmasti pissis-sarja – koska esim. Netflixin mielestä, koska katsoin sitä, niin tykkään varmasti myös Britney Spearsin Crossroads leffasta – joo, ihan varmasti tykkään. Not.) Ja voivoi, jäin koukkuun sekunnissa.

Tarina on ihan törkeän koukuttava, kertoo neljästä kaveruksesta, joilla on näköjään ihan törkeästi salaisuuksia ja joku uhkaa paljastaa ne. Sinänsä aika hassua, että miten mukamas niin pienessä kaupungissa voi olla niin paljon salaisuuksia, mutta tämähän ei ole mikään dokumentti, vaan ihan fiktiota vaan. Välillä ehkä menee vähän överiksi, mutta kuitenkin haluaa vain jatkaa katsomista.

Jos siis sellaiset perus kuka-on-murhaaja-mysteerit kiinnostaa, suosittelen Pretty Little Liarsin katsomista. Tylsintä sarjassa on ehdottomasti kaikki rakkausdraamasössötykset, mutta jos vaikka just silloin käy kurkkimassa mitä jääkaapista löytyy, niin sarja on katsottava! Melkein ihan törkeän hyvä. Tai siis ensimmäinen tuotantokausi ainakin.

Nyt mun pitää siis saada jotenkin toinen ja kolmas tuotantokausi käsiini, koska Netflixissä on vain yksi tuotantokausi. Höh!

marianne4

Kuka muu tykkää Pretty Little Liarsista?

4 vastausta artikkeliin “sarjavinkki: pretty little liars

  1. Tykkään varmasti vaikken ole ehtinyt katsoa vielä ensimmäistäkään jaksoa! :) Jaksot odottelee boksilla sitä hetkeä että ehdin ne katsomaan. Mutta olen kuullut niin paljon hehkutusta ja toi vaikuttaa just sellaselta mistä tykkään, joten tykkään jo ennalta! :)

    Tykkää

    1. Hyvä! :D Mä tosiaan luulin et se olis ollut ihan hömppäsarja, ja en koskaan oikein ole katsonut niitä. No, välillä saa mennäkkin niin, että minä olen väärässä :)

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.