joulukiloista eroon – koutsin treenivinkit.

Tähän aikaan vuodesta ne salit on aina kaikkein ihan täpötäynnä ( – parin viikon päästä homma normalisointuu, onneksi) koska kaikki haluavat päästä eroon joulukiloista. No. Koska minä olen niin pro nykyään niin voin ilomielin jakaa teille muutaman vinkin, miten joululäskeistä pääsee eroon.

wondermary2

a) Hankikaa yskä helvetistä. Voitte siis heittää sen teidän AbTronic 3465656787 jonnekkin huitsinnevadaan. Helvetinyskä on muuten sellainen, joka pistää yskimään 24/7 – eli vatsalihakset ovat kokoajan töissä! Lievempi versio on fuksaamista. Ja sen jälkeen ne vatsalihakset itkevät mamman perään. Lupaan tuloksia jo yhden päivän jälkeen.

IMG_20130103_094815b) Kantakaa noin 50 kg Helsingistä Örebrohon (miinus bussi- sun muut laivamatkat – tai johonkin muuhun perseenreikäkaupunkiin – esim Turkuun.) Jos joku on teille ystävällinen ja haluaa auttaa teitä kantamisessa – antakaa heidän ottaa ne kevyeimmät kamat. Muistakaa myös, että teidän tulee kulkea kaikista vaikeimmassa maastossa – lumessa, jäällä, rännässä, vesilätäköissä, lumessa jonka alla on jäätä, vesilätäkössä jonka alla on jäätä, jään päältä, jonka alla on vettä/räntää/lunta/paskaa – jäävuorien päältä, tai hiekkateillä, jossa on hevosen kokoisia reikiä etc- muuten fuskaatte. Taksin ottaminen on myös fuskaamista. Lisäksi, teidän tulisi asua mahdollisimman korkealla teidän taloyhtiössä – ylin kerros on tietenkin paras. Kantakaa roinanne sinne, koska se on hyvää treeniä. Jälkeenpäin koko kroppanne itkee äidin perään. Ja lihakset kiittävät treenistä.

c) Koska mielestäni yskä ei riitä, hankkikaa vielä kunnon nuha. Nuha, joka pitää huolen siitä, että ruokahalu häviää. Laihduttaa katsokaas!

d) Koska olemme nyt huolehtineet dietistä ja lihaskunnosta, pitää myös pitää huolta pääkopasta. Eli hankkikaa migreeni, joka pistää oksentamaan, jos vahingossa saisittekin jotain syötyä.

e) Menkää nyt töihin muutamaksi tunniksi (tekemään hidasta ja tuskallista kuolemaa) ja sen jälkeen ruokaostoksille. Koska olette olleet todella kauan poissa kotoa (tai sitten ette, mutta leikkikää, että olette) teidän tulee tehdä vähintään viikon ostokset kerralla. Kaikki on loppu, joten muistakaa pyykinpesuaineet, tiskiaineet, kokikset, maidot, hammastahnat, pakastevihannekset ja mahdollisimman monta tomaattimurskapurkkia (ja jos teillä on kissa, ostakaa nyt se 20 kg säkki sitä kissanhiekkaa, kun teillä on mahdollisuus) – puolet kaupasta on sopiva määrä tavaraa. Kävelkää kotiin ja kantakaa ne helvetin tavarat sinne, rikkinäisellä kropalla joka itkee äidin perään – melkein jo faijan ja siskonkin. Lähikauppaanhan ei sitten mennä –  se on fuskaamista. Vaan mahdollisimman kauas kotoa, kuitenkin kävelymatkan päähän (minimi 2 km). Kyllä, taksi on myös fuskaamista. Kuten myös kyyti. Ja pitäkää nyt huolta sitten siitä, että kannatte ne itse sinne ylimpään kerrokseen! Apua ei oteta muuten keneltäkään!

f) Soittakaa mammalle ja itkekää silmät päästä.

g) Kuolkaa lattialle, koska ette jaksa kiivetä sieltä sänkyyn.

3 vastausta artikkeliin “joulukiloista eroon – koutsin treenivinkit.

 1. Mun tavotteena on vaan yksinkertaisesti päästä eroon taas jostain ihmeen kummasta iskeneestä karjalanpiirakkahimosta! :D

  Mutta onneksi oon saanut taas jonkinlaista liikuntarytmiä elämääni, ainakin 4 x viikossa siis pitää käydä ja mieluiten kahvakuulailemassa. Ja karkkejahan en enää syö. Ainakaan hetkeen.

  Tykkää

  1. Haha joo karjalanpiirakat on vaarallisia! Uskomatonta millainen himo niihin tulee. Tosin mulla on se hyvä puoli, että täältä Ruotsista ei niitä oikein saa (siis niitä oikein hyviä) eikä niitä jaksa itsekään tehdä :D

   Mun oli tarkoitus aloittaa kunnon kuntokuuri heti, kun tulin takaisin Örppööseen – mutta tottakai flunssa iski. Ihan perseestä. Ja niin tyypillistä!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.