saunalahti..fuu!

Rakas Saunalahti,

Teidän Prepaid mobiilinetti on ihan perseestä. Siis se on niin perseestä, etten oikein löydä sanoja kuvailemaan kuinka helvetin huono se on. Sanotaan vaikka, että se on niin syvältä perseestä, että koko käden pitäisi tunkea suoliston läpi peräaukon kautta, jotta sen näkisi. Vähintään.

Ensinnäkin, netin nopeus. Bitch please, 90-luvulla oli NOPEAMPI yhteys. Ja se oli muuten ihan tajuttoman hidas silloinkin. En saa edes yhteyttä kaikkiin sivuihin. Vähän väliä tulee error-viestejä, ettei dataa ole lähetetty ollenkaan ja yhteyttä sivuun ei saada. Varsinkin wordpress.com:iin. Tämä on muuten aika paskaa, sillä mun on pitänyt odottaa tämän valitusvirren kirjoittamista todella kauan (mikä on taas aiheuttanut sen, että kirosanoja lentelee aika reippaasti tekstissä.) Eihän tuo Bloggerkaan oikein hyvin ole skulannut. Sitäpaitsi yhteys katkeilee IHAN KOKO AJAN! Toimii sekunnin, katkeaa hetkeksi ja lähtee taas käyntiin? Vee-tee-äf?

Toiseksi – hinta. Prepaid viikkopaketti ei ole mitenkään ilmaista (6,90 muistaakseni) – JOS mä sellaisen summan maksan netistä, niin oletan, että se toimii siinä tapauksessa moitteettomasti. Kyllä, olin henkisesti valmistautunut siihen, että yhteys on hidas (mutta siis ei niin törkeän hidas, mitä se nyt oikeasti on.) Miksi, oi miksi se vitun netti ei sitten toimi niinkuin sen pitäisi? Olisi ihan kivaa, että saa vastinetta rahoilleen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, kun voisin ihan yhtä hyvin pyyhkiä perseeni niillä rahoilla, jota teidän vitun nettiin laitan. (Sillä femmalla, en millään kolikoilla persettäni pyyhi..)

Sanotaan nyt tähän vielä, että saatte olla ihan helvetin onnellisia siitä, ettei mulla tällä hetkellä ole todellista tarvetta nettiin (esimerkiksi tärkeitä tenttejä, jotka pitää palauttaa netin kautta tai muuta vastaavaa..) Sillä siinä tapauksessa olisin tullut ihan paikan päälle huutamaan.

Kysymykseni teille on siis a) Miten voitte pyytää 7 euron hintaa tuotteesta/palvelusta, joka on sairaan huono? b) Miksi lupaatte 4Mbit/s nopeuden, jos se ei koskaan ylitä 2Mbit? Missä, oi missä, on NOIN nopea yhteys? Pitääkö asua teidän pääkonttorin naapurissa, jotta saisi sellaisen yhteyden? c) Pitääkö mun pakottaa äitini hankkimaan normaalin laajakaistan/ tai kuitusysteemin, jota se ei periaatteessa tarvitse (nettiä tarvitsee tällä hetkellä ainoastaan minä, joka käy Suomessa pari kertaa vuodessa..) johon sen pitää sitoutua miljoonaksi vuodeksi ja maksaa siitä noin satatuhatta mansikkaa? Joo siis ei teiltä, tietenkään. d) Miksi tämä on niin tätä? MIKSI?!

Terveisin.

Ihan vitun huonolla tuulella oleva asiakas, joka on saannut noin kymmenen primitiivipaskahalvausta per päivä hitaasta nettiyhteydestä.

PS: Olen yrittänyt rebootata tietokoneeni. Olen irroittanut mokkulan. Aika. Vitun. Monta. Kertaa.

PPS: Lisätään tähän vielä, etten käytä nettiä Utsjoella. Vaan ihan Helsingissä.

Over and out.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.