hobitteja, kalorifestivaaleja ja lautapelejä.

Eilen aloitin päiväni menemällä moikkaamaan siskoa. Ostin mukaan aamupalaa ja istuttiin ja juteltiin. Ja sitten sain mukaani pari pussillista vaatteita. On se kyllä mahtavaa, että sisko on töissä vaatekaupassa.. Saa aina jotain jämävaatteita mukaansa. (Ootko sisko nyt IHAN varma, että haluat vaihtaa alaa? Kun minä niin tykkään sun nykyisestä uravalinnasta ihan tajuttoman paljon.. sattuneista syistä.)IMG_20121228_181501 Aamupalakaffittelun jälkeen lähdin salamana kaupungille moikkaamaan Jennya ja leffaan. Tosin sain tietenkin odottaa kyseistä neitokaista, joka sitäpaitsi feilasi lippujen ostossa myös (onneksi niitä oli vielä jäljellä…) Eli mentiin katsomaan Hobitti! Ja oli muuten ihan törkeän hyvä, vaikka nukahtelinkin muutamaan otteeseen (kiitos 3 h yöunet..)

IMG_20121228_182352 Siinä aavistuksen lyhyen leffan aikana iski nälkä, joten jouduin hakee burgerin pahimpaan nälkään. Huvittaa edelleenkin, että Jenny on ollut ihan jossain muissa maailmoissa, koska se missasi, että Hobitti on myös trilogia. Tuleeko jatko-osa vuoden päästä? Yhyy, en jaksa odottaa!

IMG_20121228_193426

Leffan jälkeen mentiin Jennylle hengailemaan ja pelaamaan pelejä. Tarjolla oli ilmakuivattua kinkkua, juustoja, viiniä, suklaata, patonkia ym dekadentteja herkkuja. Siis ihan sairaat kalorifestivaalit. Ja sitäpaitsi Jenny asetti tuon lautasen just siihen mun viereen naaman eteen. Eli sehän päättyi vanhanaikaisesti: söin kuin pieni eläin. Ensi kerralla sitten Jenny se juustolautanen sinne toiselle puolelle huonetta! Ei mun naaman eteen. Terv. +5kg loman aikana prkl.
IMG_20121228_184805

Tietenkin oli pakko kokeilla uutuus-siidereitä. Tää Happy Joe (meinasin ensin kirjoittaa Hoe) oli muuten yllättävän hyvää. Ja pullo todella söpö.

IMG_20121228_204726

Pelattiin Power Grid-peliä pienessä porukassa. Oli ihan sairaan hauska ilta ja peli (vaikka mulla kestikin joku 4 tuntia, että aloin tajuamaan mistä oikein oli kyse. En siis voittanut. Hmph!) Lähdin kotiinpäin joskus keskellä yötä. Ja muuten kävelin luistelin Ogelista Pukinmäkeen, koska oli pakko sulatella vähän safkoja (enkä jaksanut odottaa bussia – joka sitten ajoi ohi jossain vaiheessa.)

8 vastausta artikkeliin “hobitteja, kalorifestivaaleja ja lautapelejä.

    1. NIIN OLI! Pakko taas ens kerralla ku tuun! Varoitan hyvissä ajoin sitten ja tuun moikkaa kisuja :) Ja KII-II-IIITOS kaikesta kosmetiikasta! Testannut melkein kaikkia jo :D Joo se voi olla vähän piilossa se kommentointisysteemi ;) Mutta elämähän ei saa olla liian helppoa, näin olen kuullut jostain…

      Tykkää

    1. Oli kai silleen, koska se myöhästyi tapaamisesta (se on aina myöhässä.. aina ollut ja tulee aina olee..) No olen ihan varma, että paremmat systeemit kun Örppöössä. Siellä joutuu maksamaan leffalippujen varaamisesta…

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.